2777
2789
عنوان

واقعیت یا چی مسئله این است مهم بیاید کاربر اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونی که این وسط نقش ضایه شده چی

منم همین برام سواله

خدا میگه هیچ طلسم و جادویی بدون اجازه من عمل نمیکنه

چرا خدا باید اجازه بده که حق یکی ضایع بشه و زندگیش از بین بره؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

تو خونه ام چند دفعه جن دیدم و آثار جادو

فقط با توسل و توکل به خدا رفع میشه 

هیچ دستی بالا تر از دست خدا نیست

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برای باطل کردن طلسم ها نوشته بودن که ۴۰ شب موقع غروب پنجره های خونه رو باز کنید و سوره ی بقره روشن کنید و شما هم باهاش بخونید

هر طلسمی که باشه باطل میشه

البته + نماز

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

منم همین برام سوالهخدا میگه هیچ طلسم و جادویی بدون اجازه من عمل نمیکنهچرا خدا باید اجازه بده که حق ی ...

من ۵ ساله زندگیم سیاهه دقیقا همیشه همین سوال تو ذهنم مرور میشه چرا خدا کاری برام نکرد پس ماکه بیگناهیم چرا باید زجر بکشم چرا گذاشت اوت جادو اثر کنه وهزاران چراهای دیگ🙂

یکم بالاتر گفتم چی شده برام اگر دوست داشتی بخون

با افتخار لرم❤️

برای باطل کردن طلسم ها نوشته بودن که ۴۰ شب موقع غروب پنجره های خونه رو باز کنید و سوره ی بقره روشن ک ...

انجام دادم عزیزمن کل راه ها رو رفتم تهش هیچه..مخصوصا طلسم ی هودی که بالاترین وقدرتمند ترین طلسمه به دست هیچ دعا نویسی باز نمیشه جز خود ی هود یعنی کسی که خونش ی هودی باشه

با افتخار لرم❤️

منم همین برام سوالهخدا میگه هیچ طلسم و جادویی بدون اجازه من عمل نمیکنهچرا خدا باید اجازه بده که حق ی ...

بنظرم مثل کشتن یه نفر میمونه که حق زندگیو ازش میگیرن و خدا هم همه رو به اختیار خودشون گذاشته و دست نمیبره تو اختیارشون شاید

به شدت اعتقاد دارممن خودم الان چند ساله برام طلسم گرفتن اونم از نوع یهودیش ..تواین چند هرگز نتونسم ی ...

نماز اول وقت بخون

اون کاری که برای باطل شدن نوشته بودم رو حتما انجام بده... همزمان که سوره بقره رو میخونی اسپند هم دود کن! حتی ۱ روز رو جا ننداز و کل ۴۰ غروب رو بخون

ارزششو داره 

انجام دادم عزیزمن کل راه ها رو رفتم تهش هیچه..مخصوصا طلسم ی هودی که بالاترین وقدرتمند ترین طلسمه به ...

ینی این دعا نویسای اینجا حتی نمیتونن بفهمن که طلسم هست یا فقط کاری نمیتونن؟

نماز اول وقت بخوناون کاری که برای باطل شدن نوشته بودم رو حتما انجام بده... همزمان که سوره بقره رو می ...

دقیقا همینو یکی از کاربرا گفت انجام دادم فقط ۱ صدرد بهتر میشه اونم فقط تا زمانی که سوره بقره میخونی بعدش همه چس از اول شروعه

با افتخار لرم❤️

انجام دادم عزیزمن کل راه ها رو رفتم تهش هیچه..مخصوصا طلسم ی هودی که بالاترین وقدرتمند ترین طلسمه به ...

طلسم یهوودی هم با قران باطل میشه مطمئن باش

بالاترین طلسم طلسم سیاه و شیطانیه. وحشتناکه