من یه ادم بی سوادیم که هیچی ریاضی بلد نیستم حتی جمع اعداد تک رقمی و هیچی از علوم بلد نیستم این ۹ سال تحصلیمو علکی پاس کردم ولی الان عذاب وجدان شدید دارم از خودم بدم میاد دلم میخواد خودمو بکشم چون با این وضعیت سوادم هیچ کنکوری نمیتونم شرکت کنم تو جامعه اصلا نمیتونم برم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادبیات ودیکته تم بده عزیرم رودتر خودتو بکش تامام😑 آخه دختره ی شل مغز به اینا میگی بی سوادی؟؟؟؟؟؟؟ سواد به یه تبکه کاغذ نیست دانشگاه بده دستت به پر بودن معلومات و اطلاعات عمومیته
کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو کوچک دلی طاقت نداری
ریاضی درسیه که باید برای قوی شدن توش، حسابی تمرین کنی کتاب کار ریاضی بخر و تمرین کن کتاب ماجراهای منو درسام هم خیلی خوبه هم درسنامه کامل داره هم تمرین داره هم جواب اون تمرین هارو داره تا دبیرستانی نشدی ریاضیت رو تقویت کن وگرنه خیلی اذیت میشی
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو