من یه ادم بی سوادیم که هیچی ریاضی بلد نیستم حتی جمع اعداد تک رقمی و هیچی از علوم بلد نیستم این ۹ سال تحصلیمو علکی پاس کردم ولی الان عذاب وجدان شدید دارم از خودم بدم میاد دلم میخواد خودمو بکشم چون با این وضعیت سوادم هیچ کنکوری نمیتونم شرکت کنم تو جامعه اصلا نمیتونم برم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چطوری پاس شدی پس؟ ببین هدف داشتن تو زندی به آدم جهت میده اول فکر کن که کلا تو زندگی چی میخوای؟ اگه مسیر هدفت از درس نمیگذره همینطوری یه دانشگاه بدون کنکور برو در حدی که سواد اجتماعی برخورد با آدم هارو پیدا کنی و یه مدرکی داشته باشی اما در اصل تمرکزت رو بذار روی مهارت یا هدفی که میخوای دنبال کنی اما اگه هدفت درسه اون بحثش جداست
طبیعیه که بلد نباشی چون اول باید بخونی تمرین کنی سختی بکشی تو هرچیزی تا یاد بگیری! همینطوری بشینی گریه که من بلد نیستم که نمیشه منم هزار تا کار هست که بلد نیستم و طبیعیه چون نرفتم زحمت بکشم یاد بگیرم دیگه! آدم تو هیچ کاری خنگ و ضعیف نیست فقط تلاشش کافی نیست اگه یاد نمی گیره. مثلا من خودم چهار بار امتحان رانندگی رد شدم خودم می گفتم استعداد ندارم ولی خودمونیم ته دلم می دونستم که چون علاقه ندارم اصلا تمرین نمی کنم و مایه نمیذارم از خودم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!