2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم از خودم بدم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 61 پست
مگه همه چی درسه؟یه هنری یاد بگیریه ورزشی برو مربی شویه کاری بالاخره هرکی یه جا استعداد داره

حداقل باید ریاضی علوم در حد ادم‌معمولی بلد باشم که اونم نیستم احساس میکنم ادمی با این سوادی که داره نمیتونه تو جامعه زندگی کنه

ماهم ک رشتمون ریاضی بوده و مدرک داریو هیچ جارو نگرفتیم عزیزم خودتو ناراحت نکن.

اگه علاقه داری هیچوقت دیر نیست یاد بگیر

تازه الان که انقد به  روشهای اسون یادد میدن که ریاضی هم شیرین شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل باید ریاضی علوم در حد ادم‌معمولی بلد باشم که اونم نیستم احساس میکنم ادمی با این سوادی که داره ...

ای خداااا ریاضی و علوم به چه دردت میخوره؟

حس میکنم دنبال بهونه ای خب سمت ریاضی نرو علوم انسانی هنرستان فنی حرفه ای

حداقل باید ریاضی علوم در حد ادم‌معمولی بلد باشم که اونم نیستم احساس میکنم ادمی با این سوادی که داره ...

ای خداااا ریاضی و علوم به چه دردت میخوره؟

حس میکنم دنبال بهونه ای خب سمت ریاضی نرو علوم انسانی هنرستان فنی حرفه ای

خب چطوری پاس شدی پس؟ ببین هدف داشتن تو زندی به آدم جهت میده اول فکر کن که کلا تو زندگی چی میخوای؟ اگه مسیر هدفت از درس نمیگذره همینطوری یه دانشگاه بدون کنکور برو در حدی که سواد اجتماعی برخورد با آدم هارو پیدا کنی و یه مدرکی داشته باشی اما در اصل تمرکزت رو بذار روی مهارت یا هدفی که میخوای دنبال کنی اما اگه هدفت درسه اون بحثش جداست

ریاضی درسیه که باید برای قوی شدن توش، حسابی تمرین کنی کتاب کار ریاضی بخر و تمرین کن کتاب ماجراهای من ...

بهم حس بدی میده بشینم ریاضی بچه دبستانی بخونم💔

ولی حتما انجام میدم البته در الان در وضعیت به شدت افسرده ناامیدی هستم دام میخواد هر لحظه برم و خودمو بکشم

طبیعیه که بلد نباشی چون اول باید بخونی تمرین کنی سختی بکشی تو هرچیزی تا یاد بگیری! همینطوری بشینی گریه که من بلد نیستم که نمیشه منم هزار تا کار هست که بلد نیستم و طبیعیه چون نرفتم زحمت بکشم یاد بگیرم دیگه! آدم تو هیچ کاری خنگ و ضعیف نیست فقط تلاشش کافی نیست اگه یاد نمی گیره. مثلا من خودم چهار بار امتحان رانندگی رد شدم خودم می گفتم استعداد ندارم ولی خودمونیم ته دلم می دونستم که چون علاقه ندارم اصلا تمرین نمی کنم و مایه نمیذارم از خودم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ماهم ک رشتمون ریاضی بوده و مدرک داریو هیچ جارو نگرفتیم عزیزم خودتو ناراحت نکن.اگه علاقه داری هیچوقت ...

ولی سال بعد کنکور دارم احساس میکنم خیلی دیره باید بشینم ریاضی بچه دبستانی یادبگیرم😭

وقتی هیچی از ریاضی و کل علوم نمیدونم چجوری اصلا کنکور بدم یه بی سوادم فقد به درد هیچ کاری نمیخوره

قربونت بشم از من داغون تری؟

من رشتم انسانی بود دانشگاهم رفتم الان دارم میخونم برای تغییر رشته و کنکور