2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم از خودم بدم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خداااا ریاضی و علوم به چه دردت میخوره؟حس میکنم دنبال بهونه ای خب سمت ریاضی نرو علوم انسانی هنرستا ...

نمیدونم شایدم دنبال بهونه باشم... فقد خودمو خلاص کنم

تو جامعه ادم بره باید ریاضی در حد ۲به علاوه ۵ بلد باشه که اونم خداروشکر بلد نیستم

اگه بی سواد بودی اصلا به دبیرستان نمی رسیدی 

همون دبستان از مدرسه اخراج میشدی 

اگه بی سواد بودی الان نمی تونستی تاپیک بزنی

تو بی سواد نیستی

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

خب چطوری پاس شدی پس؟ ببین هدف داشتن تو زندی به آدم جهت میده اول فکر کن که کلا تو زندگی چی میخوای؟ اگ ...

مدارس سطح پایین در حد اینکه فقد دیپلمتو بگیری پاست میکنن‌ متاسفانه

دلم میخواست یه رشته خوب دانشگاه خوب برم ولی دیگه دیره احساس میکنم اینا فقد وقت هدر دادنه

طبیعیه که بلد نباشی چون اول باید بخونی تمرین کنی سختی بکشی تو هرچیزی تا یاد بگیری! همینطوری بشینی گر ...

وای حداقل تو این سنم باید اینارو بلد میبودم چرا تو ۱۶ سالکی باید بشینم جمع ریاضی بچه دبستانی تمرین کنم😭

قربونت بشم از من داغون تری؟من رشتم انسانی بود دانشگاهم رفتم الان دارم میخونم برای تغییر رشته و کنکور

عزیزم شما که خیلی با سواد ماشالله رشته خوبم که رفتی منو کی جمع ۵به علاوه۲ بلد نیستم تو این سن ۱۶ سالگی سال بعد کنکور دارم چی؟💔🙂

مدارس سطح پایین در حد اینکه فقد دیپلمتو بگیری پاست میکنن‌ متاسفانهدلم میخواست یه رشته خوب دانشگاه خو ...

خوب اون رشته ی خوب دانشگاهی که مد نظرته چیه؟ ببین الان یه سری رشته های تاپ ریاضی و انسانی مثل حقوق و مهندسی کامپیوتر رو آزاد و غیر انتفاعی ها دارن و بعضا بدون کنکوره

ولی سال بعد کنکور دارم احساس میکنم خیلی دیره باید بشینم ریاضی بچه دبستانی یادبگیرم😭

برو انسانی. احتمالا علایقت به اون سمته. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.