2777
2789
عنوان

تو رو خدا همه بیاین فردا روز مرگ منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 53 پست
چطوری تو ی سال نفهمیدی که پای ی زن دیگه درمیون ؟؟؟؟؟؟ چطوری بعد ی سال فهمیدی

برادر ش مرد 

همش رفت نیومد گفت دارم درد میکشم دارم اونو فراموش میکنم نمیتونم خونه بیام همش تیپ میزد میگفت داداشم همه ی لباساش موند میخوام بپوشمشون منم احمق باور کردم گذاشتم بپوشه بره خاک تو سر دلسوزم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چطور شد آمد گفت

یکی پیام داد منم گفتم دختره میگه حامله ست از تو 

میخواستم بدونم رابطشون چقد بوده 

گفت صیغمه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
نمیزنه به نامم هیچ کدومم نمیده مطمئنم

پس چه تعهدی بابات میخواد ازش بگیره شوهرت داره کارش با گفتن دختر خوبیه برات عادی میکنه برای ادامه دادن به مسیر خیانتش چون راهش انتخاب کرده تورو به خاطر بچه هاش اون دخترو برا عشق وحالش حالا تو بشین راهت انتخاب کن اول کسی روداری حمایتت کنه میتونی منبع درامدی داشته باشی میتونی بدون بچه هات سر کنی یا اینکه میتونی حضوریه زن دیگه رو تحمل کنی این چیزی نیست که من یا کس دیگه برات تصمیم بگیره خودت به بیچارگی نزن که دل شوهرت بسوزه که نمیسوزه پس گرگ باش برو وهمه چیزو به نفع خودت پیش ببر 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

آره حرومزاده ست میترسم نذاره بچه هامو ببینم

با یه وکیل حتمااا مشورت کن.

سن بچه ها گمونم جوریه که میتونن انتخاب کنن خودشون

به هییییچ عنوان نشون نده دلتنگی برا بچه هاتو، که بخواد از بچه ها به‌عنوان نقطه ضعفت استفاده کنه،الکی نشون بده کاملا بی تفاوتی.

حق طلاق جز شروطت باشه که دوباره خیانت کرد چند سال نخواهی حیرون دادگاه باشی برای طلاق و اینکه حق طلاق باعث میشه بیشتر ترس داشته باشه و بچسبه به زندگی 

و اینکه اگه میتونی مجبورش کن یه چیزی به نامت بزنه

و کاملا سر سنگین رفتار کن که خیانتش رو عادی سازی نکنه

و شروع کن به پس انداز کردن و خرج کردن برا خودت

پس چه تعهدی بابات میخواد ازش بگیره شوهرت داره کارش با گفتن دختر خوبیه برات عادی میکنه برای ادامه داد ...

تعهد برای اینکه دیگه خیانت نکنه 

که میدونم به درد نمیخوره 

همشون خسته شدن من چند روزه اینجام 

و اینکه بدون بچه ها نمیتونم زنده بمونم 

با یه وکیل حتمااا مشورت کن.سن بچه ها گمونم جوریه که میتونن انتخاب کنن خودشونبه هییییچ عنوان نشون نده ...

اگر رفتم خونش چی 

باهاش رابطه داشته باشم؟

اگه نه چند ماه چجوری خیلی سردر گمم 

اگه قبول نکرد چیزی به نامم بزنه چی

اگه بچه هارو ازم گرفت داد ننش بزرگ کنه چی 

تعهد برای اینکه دیگه خیانت نکنه که میدونم به درد نمیخوره همشون خسته شدن من چند روزه اینجام و اینکه ب ...

عزیزم این تعهد تو خونه بابات به درد خودش میخوره یعنی چی خسته شدن دختره اون خونه هستی وظیفه بابات هست پشتت باشه اصلا نه گریه کن نه ضعیف باش الان ویت این کارا نیست بابات حرف نمیزنه خودت بزن خودت گلیم خودت از اب بکش بیرون چطوری سنگ داشتن بچه هات به سینه میزنی ولی میخوای با ضعف سروته مسئله رو هم بیاری به بابات بگو محضری هرتعهدی میخوای بگیری از شوهرم فقط محضری وگرنه قید بچه هام میزنم طلاق میگیرم نترس طوری نمیشه

اگر رفتم خونش چی باهاش رابطه داشته باشم؟اگه نه چند ماه چجوری خیلی سردر گمم اگه قبول نکرد چیزی به نام ...

هیج کس مسئولیت سه تا بچه رو قبول نمیکنه .مهریت چقدره؟به خودت برس سعی کن پس انداز پنهان داشته باشی