2777
2789
عنوان

تو رو خدا همه بیاین فردا روز مرگ منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 53 پست

اون چیزی که مهم‌تر از شوهرته 

خودت و بچه هاته 

زندگیت خراب نکن 

فقط خودت و بچه‌ها اذیت میشین 

باهاش حرف بزن بگو نمیترسی مریضی ازشون بگیری 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه استارتر بزار رک بگم شما سه تا بچه داری اگه بخوای طلاق بگیری باید بدی بچه هارو به پدرشون چون پدر ...

یک سال با اون هم س س داشته نمیتونم بپذیرم بخدا ده روزه دارم گریه میکنم الانم داشتم فکر میکردم چطور باهاش رفتارکنم دیگه نذارم سمتم بیاد بعد میگفتم که نه دوباره میره دنبال اون زنه قلبم درد میکنه نمیتونم بذارم نزدیکم بشه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
اون چیزی که مهم‌تر از شوهرته خودت و بچه هاته زندگیت خراب نکن فقط خودت و بچه‌ها اذیت میشین باهاش حرف ...

شمیگه فقط یه نفره دختر پاکیه یه ساله میشناسمش

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
یک سال با اون هم س س داشته نمیتونم بپذیرم بخدا ده روزه دارم گریه میکنم الانم داشتم فکر میکردم چطور ب ...

می‌دونم چی میگی عزیزم اما درست بشین فکر کن اگه توانایی کار کردنو داری و میتونی از سه بچه مراقبت کنی 

جدا شو 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

ببین حالا خودش فردا چی میگهاگه راه داشت یچیزی ازش بگیر و ببخشش

آخ چجور تو چشماش نگاه کنم ببوسمش بهش بگم دوستت دارم بخدا ازش بیزارم قلبم درد میکنه وقتی فکر میکنم دوباره قراره خونش برم

اگه دختر پاکی بود با مرد متاهل دوست و صیغه نمیشد😐

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

می‌دونم چی میگی عزیزم اما درست بشین فکر کن اگه توانایی کار کردنو داری و میتونی از سه بچه مراقبت کنی ...

بچه ها رو نمیده بهم ازم میگیره که عذابم بده

اگه دختر پاکی بود با مرد متاهل دوست و صیغه نمیشد😐

معلومه که پاک نیست حرف شوهرمو میگم 

حالم خیلی بده دوست دارم بمیرم ادامه ندم دیگه 

درد بچه ندیدنو بکشم یا درد خبچیانت های دنباله دارو 

بهش بگو منم فکر میکردم تو مرد زندگیم هستی و پاکی و خوب خودت نشون دادی اونم موقعی که سه تا بچه داری از پاکی بقیه حرف نزن 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

عزیزم برید اینو محضری تعهد بگیر نه توخونه .اول حق طلاق حق اولاد ازش بگیر اگه خونه یا چیزی داره بزنه به نامت تانزده نرو اینجوری جرات نمیکنه دنبال این چیزا بره 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

عزیزم برید اینو محضری تعهد بگیر نه توخونه .اول حق طلاق حق اولاد ازش بگیر اگه خونه یا چیزی داره بزنه ...

نمیزنه به نامم هیچ کدومم نمیده مطمئنم