2777
2789
عنوان

تو رو خدا همه بیاین فردا روز مرگ منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 53 پست

دلم خیلی برات شکست عزیزم دارم الان بچمو  شیر میدم از ته دلم برات دعا میکنم سربلند بشی دعای من میگیره 

انشالله خدام کمکت کنه حتما حتما سوره یاسین و واقعه و مزمل و جن و طلاق دانلود کن گوش بده آروم میشی تصمیم بهتر میگیری

ببین خواهرانه میگم بهت اصلا اصلا نترس و عزت نفستو ببر بالا  جوری سنگین رفتار کن خودتو بالا بگیر  باهش جدی حرف بزن ببینه قدرت مندی میتونی از حقت دفاع کنی

اصلن ترس بچه ها زو نداشته باش

اونا بزرگ میشن بهت حق میدن

این چیزی نیست بشه گذشت کنی حتی بخاطر بچه

اون بچه ها مادر قوی رو بیشتر میخوان تا یه مادر ضعیف

اینکه فقط کنار پدرشون باشی هر روز دعوا نه تو آینده داری نه بچه هات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستی برگردی حق طلاق بگیر اگه خونه داره اسمت بزنه 

حتما محضری و ثبتی

ببین نترس نگو بخاطر بچه هام

اون اینو میدونه بیشتر اذیتت میکنه چون میگه ولش کن بالاخره کوتاه میاد  شرطتم قبول نمیکنه  

پست های قبلتو خوندم

ارزش جنگیدن نداره ولش کن این زندگی رو چند سال دیگه میشی یه مادر عصبی و روانی همون بچه ازت فراری میشه

پس سعی کن خیلی قوی باشی 

حتی برو  شکایت کن قانونی تعهد بده بزار حسابی ازت بترسه

خانمی خبرمون کن چکار کردی نگرانت شدیم آن شالله مشکلت حل بشه

هیچ کاری اومد جلو در گفت بیا حرف بزنیم قول داد خونه میزنم اسمت زمین میزنم فقط اسنادشون دست برادرمه بفهمه میخوام بزنم نمیزاره منم مث احمقا اومدم خونم و هیچ کاری نکرد همش وعده و قول های پوچ

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
هیچ کاری اومد جلو در گفت بیا حرف بزنیم قول داد خونه میزنم اسمت زمین میزنم فقط اسنادشون دست برادرمه ب ...

ان شالله خدا هر شری از زندگیت دور و شوهرت ادم بشه اذیتت نکنه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
خانمی خبرمون کن چکار کردی نگرانت شدیم آن شالله مشکلت حل بشه

مرسی که فکرمین 

من اومدم خونم قرار شد دیگه محل کارشو عوض کنه مشاور خانواده هم رفتیم گفت باید اعتماد سازی کنه جبران کنه و ... امیدوارم درست به ولی نمیشه من دیگه نمیتونم 😔

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
مرسی که فکرمین من اومدم خونم قرار شد دیگه محل کارشو عوض کنه مشاور خانواده هم رفتیم گفت باید اعتماد س ...

ان شالله درست میشه واست صلوات میفرستم 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه