سلام دوستان کتاب کمپلکس برا پسرم میخاستم بگیرم خیلی گرون بود ودر توانم نبود یکی دست دوم پیداکردم مال سال 1400 هست بنظرتون بدرد میخوره یا مطالب عوض شدند؟؟
مطالب سال ۱۴۰۰ توی کتاب های ۱۳۹۹ دختر عموم که هوش کمپلکس میخواست برای دخترش رفت کتاب فروشی دید که تست های سال ۱۴۰۲ توی کتاب هوش کمپلکس کلاس ششم رفت به مغازه دار گفت اونم تعجب کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرمنم پسرش به دوست دختر عمم در مورد هوش کمپلکس پرسیده بود هوش کمپلکس ۱۴۰۰ توی کتاب فروشی دیده که تستاش با هوش کمپلکس ۱۴۰۰۲ و ۱۳۹۹ تیزهوشان ششم توی کتلبفروشی خود فروشنده گفت که هوش کمپلکس ۱۴۰۰ برای تیزهوشان دیده
خواهرمنم پسرش به دوست دختر عمم در مورد هوش کمپلکس پرسیده بود هوش کمپلکس ۱۴۰۰ توی کتاب فروشی دیده که ...
پس فرقی نکرده کتاب نو خیلی گرونه دست دوم پیدا کردم 150هزار فقط مال 1400هست پسر من درسش خوبه تازه میخاد شروع کنه گفتم فعلا این کتابو براش بگیرم شروع کنه ببینم چجوریه پیشرفتش