2777
2789
عنوان

درد پهلو ممکنه از عفونت لگن یا واژن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12455 بازدید | 111 پست
باشه😭😭😭😭😭

تو نت در مورد تورشن بخون .، باور کن من ساعت چهار صبح از درد به خودم میپیچیدم ، نه شیاف نه مسکن ارومم نکرد ، رفتم بیمارستان کترولاک زدن ،اثر نداشت ، دوبار مورفین زدن هیچ فرقی نکرد ، تهش گفتن بستری بشه برسی کنیم ، چند بار ازمایش خون و ادرار گرفتن ، سه بار سونو کردن ، یکبارم سی تی اس کن ، اخرش با لاپاروسکوپی فهمیدن تورشن دارم ، عملم کردن ، الان حالم عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاپروسکوپی رو تو بیمارستان انجام میدن؟ باید بستری شد؟

اره ، بیهوش میکنن ، شکم رو سوراخ میکنن ، ببین اگر دردت قابل تحمل که حتما کیستی چیزی داری ، اما اگر نفست بند میاد ، حالت تهوع داری ، لگن و پایین تنه ات درگیره بهتره زودتر اقدام کنی

اره ، بیهوش میکنن ، شکم رو سوراخ میکنن ، ببین اگر دردت قابل تحمل که حتما کیستی چیزی داری ، اما اگر ن ...

درد دارم تحملش خیلی سخته بزور تحمل میکنم فثط میترسم دیگه پول هزینشم ندارم وای بدتر حالت تهوع گرفتم الان واییییی

بابام میفهمه از چیه؟ گفتی دردم بیشتر شد استرس مرگ‌گرفتم

من نزدیک یکسال درد داشت  اما همیشگی نبود ، گاهی چند ساعت میگرفت با شیافی چیزی اذوم میشدم و تمام ، اما سری اخر دیگه ول کن نبود ، یعنی مردم و زنده شده ، از درد کبود کبود شده بودم ، درد تورشن خیلی شدیده 

من الانم همین دردا رو دارم خسته شدم نمیتونم بخوابم هی امروز فردا میکنم برم دکتر اصلا به پهلو چم نمیت ...

من تو بارداری هم درد داشتم دکترا میگفتن اقباضات رحم ، الان بعد از یکسال و نیم از زایمان مجبور شدم عمل کنم ، هر چی میگذشت دردش بدتر میشد ، کار سنگین هم باعث بدتر شدنش میشه

درد دارم تحملش خیلی سخته بزور تحمل میکنم فثط میترسم دیگه پول هزینشم ندارم وای بدتر حالت تهوع گرفتم ا ...

نترس ، حتما استرس گرفتی ، سعی کن بخوابی ، با شیاف ببین اروم میشی

من تو بارداری هم درد داشتم دکترا میگفتن اقباضات رحم ، الان بعد از یکسال و نیم از زایمان مجبور شدم عم ...

منم تو بارداری درد داشتم به پهلو چپ سختم بود بخوابم یک چندوقتیه الان اینجوری شدم از درد کمرم میزنه پهلو از پهلو میزنه به زیرشکم اصلا یک وضعیه