2777
2789
عنوان

درد پهلو ممکنه از عفونت لگن یا واژن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 111 پست
از خدا چرا خجالت بکشم دوسش دارم قصد ازدواجه الکی نیستیم‌باهم . ولی بابام خیلی تعصبیه و مذهبیه مسترسم ...

اگه قصد ازدواج بود که تاالان ازدواج صورت گرفته بود .به این کارم میگن زنا مگر اینکه باهم محرم باشید .یعنی بابات باید بی اهمیت باشه که دخترش داره با یه غریبه رابطه جنسی برقرار میکنه ؟ اگه براش مهم باشی برچسب تعصب بهش میدی ؟ پشیمون میشی یروز مطمعن باش

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد ازدواج بود که تاالان ازدواج صورت گرفته بود .به این کارم میگن زنا مگر اینکه باهم محرم باشید . ...

شما از کجا میدونی قصدمون ازدواج نیست شرایط مالیش رو نداره که بیاد جلو همه جوره هم‌امتحانش‌کردم شما نمیخواد به فکر‌ حلال حردم بودن رابطه ما باشی 

شما از کجا میدونی قصدمون ازدواج نیست شرایط مالیش رو نداره که بیاد جلو همه جوره هم‌امتحانش‌کردم شما ن ...

قصد شمارو نگفتم منظورم ایشونه  کسی که پول نداره  واقعا دیگه تابلوعه که از  رابطه رایگان  فیض میبره ودیگه هیچ تلاشی برای ازدواج کردن نمیکنه .معذرت میخوام ولی فقط کسی که واقعا خوابه رو میشه بیدار کرد .خدانگهدار 

لایک نکنید .توروخدا 
خسته شدم چجوری برم سر کار فردا بخدا چشمامو که وا میکنم از درد به خودم میپیچم همش نا امید میشم استرسو ...

سونو از کلیه هم شما بده ... دکتر زنان هم برو ببین از چیه .. من همیشه کمربند طبی میبندم ... حالا برو دکتر ببین اگر یه دو بار متروکاربامول و سلکسیب دویست بخوری هر هشت ساعت چه جوره ؟ ضرر که نداره ... شاید دیدی آروم شدی ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …