2777
2789

چتهای خیانتشو خوندم عشقم عشقمی ک به اون طرف گفته بود یه طرف بعد اینکه فهمید دیدم چتشو تا گوشیش دست من بود گریه داشت میکرد یهو گوشیرو قاپید از دستم شد عصبانی و طلیکار یه جوری نگاهم میکرد ک انگار من خیانت کردم بعد باهمون خالت قهر کرد رفت باورتون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟شبش بهم اس داده روت میشه جواب منو ندی ؟؟؟؟،،این ادم به شدت عاشق و مهربون بود باورم نمیشه

مشاورم نمیرم گیرم رفتیم اگر من نمیفهمیدم خیانتشو همینطور میخواست ادامه بده مشاوره میخواد ذاتشو عوض کنه؟؟؟؟؟وااای من چیکار کنم 

چرا تو اشنایی دیدم به بقیه دخترا تو خیابون نگاه میکنه هجونجا تمومش نکردم

چه ادم ترسناکیه

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت نظرت چیه 

اخه مردی که تازه زن گرفته 

یه عالم خرج و برو بیا و ...اونم تااازه عقد کرده اینکارو کرده دیگه توی زندگی ببین چیه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم تموم کن 

من دارم از طرف خودم این حرف و میزنم 

نمیخوام مثل من بشی و اشتباه منو کنی 

من ۱۹ سالمه خب 

وقتی نامزدم بودم دوماه بود نامزد کرده بودم فهمیدم با خانم ک طلاق گرفته و دوتا بچه داره و ۷ سالم ازش بزرگه تو رابطس 

دههههه بار اشتی کردم گفتم درست میشه تا پای دادگاه رفتیم . دس رو قرآن گذاشت 

ولی بازم آدم نشد . خیانت کرد 

منم الان دارم طلاق میگیریم 

وقتی ک نامزد بودم دوسش داشتم و سوختممممم زنده زنده انگار جون میدادم افسردگی گرفتم استرسی شدم اعتماد ب نفسم اومد پایین 

آدمی که از اول خیانت کنه تا آخرم ادامه میده 

عاشق امام حسین♥️🫀