2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 64 پست
حالا نمیخاد انقد فلسفیش کنید زندگیش خوبه میهاد خانودش بیشتر باشن

فلسفیش نکردم این که شما به زبان ساده گفتی هم خب یه هدفت اینکه چون زندگیم خوبه میخوام تعداد بیشتری باشیم هر کس جهان بینی و هدفش تو زندگی با دیگری فرق داره اگه آدما اول فکر میکردن بعد کاری را انجام میدادن زندگی گلستان میشد مثلا کسی که میخواد بچه دار بشه فارغ از طبیعت و غریزه مادرشدن باید با خودش فکر کنه دلیلش چیه که میخواد یه نفر دیگه به این دنیا اضاف بشه 

این تصمیم شخصیه بین خودت وهمسرت 

اینجا هرکس نسخه خودشو میپیچه یکی مشکل داره میگه نه نیار خودتو بد بخت میکنی 

یکی هم نظرش اینه که حتما بیار وبچت تنهاست فلان 

ببین دل خودت چی میگه توان جسمی روحی ومالی داری؟ 

تو خانواده میتونی به بچت امنیت بدی یا هرروز دعوا داری؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون یه بچه دو بچه میتونند از پدرو مادر پیر مراقبت کنند ؟ ما که ۷ خواهر و برادر بودیم نیرو کم م ...

ما ترکا یه ضربالمثل داریم‌معادلش  اینه که یه پدر و‌مادر میتونن ۱۰ تا بچه رو‌تو یه خونه بزرگ‌کنن اما ۱۰ تا بچه نمیتونن یه والد پیرو‌مدیریت کنن معمولا بچه ها هیچ علاقه ای به نگهداری از سالمند ندارن مخصوصا الانیا چه برسه به بچه و نوه های ما 

بله دقیقا فکرتون درستهمن الان واقعا اگر مامان بابام نباشن هیچکسو ندارم که توی موقعیت هایی که ادم بال ...

اره واقعا هیچکس مثل خانواده نمیشه با این کامنت که گذاشتی بیشتر الان مشتاق شدم به فرزند دوم 🤭

من موافق سر سخت تک فرزندی بودم تا یک ماهی هست میگم بچم تنها میشه فقط بخاطر همین مگه نه اصلا اعصاب بچ ...

من چی بگم دانشگاهم میرم 

تازه کارشناسی ناپیوسته روزانه قبول شدم ازاینورم پریود ننیشم یه بچه ۴ساله دارم 

اگه بچه ناخواسته ای وجود داشته باشه یا باید سقط کنم یا باید درسو ببوسم بزارم کنار

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

پول و اعصاب و روان سالم و آروم باشه چرا که نه

هی من میخوام روی شما ریپلای بزنم تاپیک یا قفل میشه یا میترکه خواستم ازتون تشکر کنم مهربان😍❤ 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

فقط بخاطر دخترم میگم بیارم ولی کاملا دو دلم😐🥴

خب پسر منم خیلی بهم میگه نزدیک دوساله داره مدام میگه بهم منم هر بار بهش میگم تک‌فرزندی خیلی بهتره و شرایط برات مهیا تر هست و ....

یکم ممانعت می‌کنه ولی در آخر قبول می‌کنه شماهم اگه واقعا بخاطر دخترتون می‌خوایید بیارید براش توضیح بدین تون الان سنش کمه و واقعا درک درستی نداره و فقط نیاز به هم بازی داره

این شما هستید که باید فکر کنید از پس دوتا برمیایید آیا ؟!

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من چی بگم دانشگاهم میرم تازه کارشناسی ناپیوسته روزانه قبول شدم ازاینورم پریود ننیشم یه بچه ۴ساله دار ...

انشالله که همیشه موفق باشی و شما که بچه نمی‌خوای ای یو دی بزار 

خب پسر منم خیلی بهم میگه نزدیک دوساله داره مدام میگه بهم منم هر بار بهش میگم تک‌فرزندی خیلی بهتره و ...

باهاش صحبت کردم میگه من دوست دارم ولی شما اذیت میشی تم شکمت باشه شیر بدی گریه کنه من نمیخوام شما اذیت بشی به نتیجه ای نرسیدم با حرفش

من چی بگم دانشگاهم میرم تازه کارشناسی ناپیوسته روزانه قبول شدم ازاینورم پریود ننیشم یه بچه ۴ساله دار ...

واییییی منم سه روز عقب انداختم 🤦

امروز بیبی زدم منفی بود تا پیروز داشت قلبم وایمیستاد منم امسال تازه دانشگاه رو شروع کردم همش نگران اون بودم اصلا حالم خیلی بد بود ...

بعد پیش خودم میگفتم نه باردار هم باشم یا باید سقط کنم تا قبل تشکیل قلبش یا برم غیر حضوری بردارم چون آزاد دارم میرم 

حالا نمی‌دونم واقعا چرا پری نمیشم 🤦

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫