2777
2789

خرافات هستش 

و گناه کبیره

شما سوره ناس و فلق برای این منظور بخونید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تا حالا انجام ندادم بنظرم خرافاته

امروز اومدم ی آدمه خوشگلو بغل کنم ولی نتونستم چون خوردم به آینه🙂😂🍒️ میشه از بی معرفتی ها تنها شد...!میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊️️ ‏عزیزم، تربیت کار والدینه، ما نهایتا بتونیم حذفتون کنیم.💅🏼🎀✨️

چجوریه؟جواب گرفتی ازش؟

من هرجا میرم میام خونه حودم پسرم شوهرم میشکنم

اره چرا جواب نده؟ 

ملت هم چشمشون شوره هم حسودن

ولی نمیدونم چجوری برات توضیح بدم سخته نمبفهمی اینجا

یه تخم مرغ برمیداری بعد با یه مداد سیاه یا ذغال فرقی نمیکنه روش دایره های کوچیک میکشی و اسم ادما رو میگی خودت شوهرت همسایه ها فامیلا بچه هاشون خلاصه هرکی ک خاستی همزمان هی دایره های کوچیک بکش و اسمشونو بگو بعد دو تا سکه برمیداری هر کدومو میزاری یه طرفش اون قسمتی که نوکش باریکه سکه نداشتی دوتا کبریت بزار بعدش بگو شنبه بِزار یکشنبه بزار تا آخر هفته رو بگو بعد اسم اونایی که رو تخم مرغ نوشتی خودش رو اسمی ک چش خورده باشه میشکنه بعدش بنداز تو جوب یا تو خیابون یه پلاستیکی چیزی زیرش بگیر وقتی شکست نریزه فشارش نده خودش میشکنه یکمم بزن ب پیشونیت از تخم مرغ😂

من هرجا میرم میام خونه حودم پسرم شوهرم میشکنماره چرا جواب نده؟ ملت هم چشمشون شوره هم حسودنولی نمیدون ...

دعا باید بخونم یا چی

تو اینستا دیدم گفت چتدبار دوسر طرف بچرخون و بداز بشکنه

یه جا بود روش اسم مینوشت و وسط دوتا سکه نگه میداشت بشکنه

نفهمیدم کدوم درسته

دعا باید بخونم یا چیتو اینستا دیدم گفت چتدبار دوسر طرف بچرخون و بداز بشکنهیه جا بود روش اسم مینوشت و ...

من سکه انجام نمیدم با دست فقط

روشم نمینویسم

اسامی کسایی که دیدنت بگی کافیه