من به همه میگم اگه شرایط روحی و روانی دارید بیاریدچون خودم تک فرزندم و واقعاااا سخته و تک فرزندی خیل ...
خودمم برا همین که دخترم تنها نباشه یکم دو دل شدم که بیارم دلم میخواد وقتی بزرگ شد من نبودم باباش نبود یکی باشه بهش تیکه کنه دوست رفیق تا مرزی باهات هستن مثل خانواده نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس دیگه چرا داری فکرمیکنی به اینکه بیاری یا نه
بچه واقعا اعصاب میخواد
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
به نظرتون یه بچه دو بچه میتونند از پدرو مادر پیر مراقبت کنند ؟ ما که ۷ خواهر و برادر بودیم نیرو کم میاوردیم یا پدر و مادر های امروزی پیر و مریض نمیشوند لابد میگید پرستار میگیریم ببخشید وقتی من نیارم همسایه هم نیاره پرستاری هم وجود نخواهد داشت گلم حتما بیار ما اقواممون حداقل ۴ تا را میارند