2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 64 پست
من به همه میگم اگه شرایط روحی و روانی دارید بیاریدچون خودم تک فرزندم و واقعاااا سخته و تک فرزندی خیل ...

خودمم برا همین که دخترم تنها نباشه یکم دو دل شدم که بیارم دلم میخواد وقتی بزرگ شد من نبودم باباش نبود یکی باشه بهش تیکه کنه دوست رفیق تا مرزی باهات هستن مثل خانواده نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خودم دو دلم شوهرمم نمیخواد من فقط دلم واسه پسرم نیسوزه که تنهاس از این تظر میگم یکی دیگه داشته ب ...

دقیقا 

منم اصلا اعصاب ندارم 

ولی اطرافیانمم عذاب وجدان میدن که بچت تنهاست داری بهش ظلم میکنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بستگی به شرایطتون داره اگه دوس داری بیار 

منم قبلا نظرم رو تک فرزندی بود ولی الان برا دومی اقدام کردم حس میکنم تنبلی تخمدان گرفتم سینه هامم درد میکنه نمیدونم چمه 

اگهنشد ماه بعد میرم دکتر

🤍🌱
اعصابم ندارم من 😂😐

خب پس دیگه چرا داری فکر‌میکنی به اینکه بیاری یا نه 

بچه واقعا اعصاب میخواد 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظرتون یه بچه دو بچه میتونند از پدرو مادر پیر مراقبت کنند ؟ ما که ۷ خواهر و برادر بودیم نیرو کم میاوردیم یا پدر و مادر های امروزی پیر و مریض نمیشوند لابد میگید پرستار میگیریم ببخشید وقتی من نیارم همسایه هم نیاره پرستاری هم وجود نخواهد داشت گلم حتما بیار ما اقواممون حداقل ۴ تا را میارند 

خودمم برا همین که دخترم تنها نباشه یکم دو دل شدم که بیارم دلم میخواد وقتی بزرگ شد من نبودم باباش نبو ...

بله دقیقا فکرتون درسته

من الان واقعا اگر مامان بابام نباشن هیچکسو ندارم که توی موقعیت هایی که ادم بالاخره به یکی احتیاج داره ازش کمک بگیره

واقعا برای من سخته و من کلی داستان دارم

دوست و رفیق خوب هم دیگه تو این دوره زمونه پیدا نمیشه

صدرصد تک فرزندی خوب نیست ولی اگر بچه دوست داری واعصابش رو داری بیار

من موافق سر سخت تک فرزندی بودم تا یک ماهی هست میگم بچم تنها میشه فقط بخاطر همین مگه نه اصلا اعصاب بچه داری ندارم