2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 64 پست
باهاش صحبت کردم میگه من دوست دارم ولی شما اذیت میشی تم شکمت باشه شیر بدی گریه کنه من نمیخوام شما اذی ...

خب مشخصه خیلی هم تمایل نداری وای خب شما همچین بی تمایل نیستین 

انشالله هرچی خیره پیش برات عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره واقعا هیچکس مثل خانواده نمیشه با این کامنت که گذاشتی بیشتر الان مشتاق شدم به فرزند دوم 🤭

تصمیم با خودتونه اما من چند تا از نکات منفیه تک فرزندی رو بگم براتون...

اول اینکه اگر پدر مادرم مثلا همزمان بیمار باشن واقعا مراقبت ازشون خیلی سخته

یا مثلا من اگر تو خیابون ماشینم خراب شه به جز بابام هیچکس نیست که کمکی بهم بکنه و اگر بابام نباشه...

من چون دور و برم هم خلوت بوده بسیاررر ادم درونگرایی ام و اصلااا نمیتونم درست ارتباط برقرار کنم و مخصوصا تو گرفتن حق خودم همیشه میمونم و حتما باید مامانم یا بابام یه حرکتی برام بزنن

یعنی تو بک سری موارد خاص خیلی وابسته ی حرف پدر مادرم و حتما اون باید منو هول بدن برای یکاری 

و اگر نباشن من یه سری تصمیم گیری ها و یه جاهایی که باید حرف بزنم و حقمو بگیرم،نمیتونم

این مورد خیلی مهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موافق سر سخت تک فرزندی بودم تا یک ماهی هست میگم بچم تنها میشه فقط بخاطر همین مگه نه اصلا اعصاب بچ ...

باید تمام شرایط رو بسنجی مثلا من همیشه فکر میکردم بالاخره من یه روزی رفتنی ام وبچه من میخواد تنها بمونه باید یه کسی رو داشته باشه که تو شرایط سختی کمکش کنه اگر کسی رو نداشته باشه باید به غریبه رو بندازه

راستش من بچه خیلی دوست دارم حداقل ۳تا باشه ولی چه کنم که نمیشه چون  دوران بارداری سختی دارم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه پیش میره

فاصله سنی بچه‌های من شش ساله 

به من گفتن جوری برنامه ریزی کن بچه ات کلاس اول شد باردار نباشی و یا نوزاد نداشته باشی که سختت میشه 

وقتی بچه ام کلاس اول بود داداشش یکساله بود یعنی اوج شیطنت و شلوغی یک بچه که نوپاس و به شدت  نیاز به مراقبت داره از طرفی هم کلاس اول وقت زیادی ازت می‌بره

شما به این مسایل توجه کن ، خیلی هم بارداریو عقب ننداز تازه وقتی چهار نفره میشی زندگیت شکل یک خانواده واقعی رو میگیره تا تجربه اش نکنی متوجه نمیشی چی‌ میگم , وقتی شرایط شو داری عقب ننداز قشنگ برو آزمایش بده اگه کم خونی و کمبود ویتامینی داری رفع کن ،تفریحاتتو برو بعدش دلت نسوزه بگی‌ کاش می‌رفتم ،کمی مطالعه کن یادت بیاد از بچه داری از بارداری از زایمان 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
من از زایمان میترسم

این یه چیز طبیعیه خیلی از خانمها میترسن 

من شرایطم تو بارداری جوری میشه که اصلا نباید تکون بخورم چون احتمال سقط دارم وکل نه ماه بارداری درد دارم وباید تحت نظر باشم با این حال دوتا بچه آوردم 

باید تمام شرایط رو بسنجی مثلا من همیشه فکر میکردم بالاخره من یه روزی رفتنی ام وبچه من میخواد تنها بم ...

منم خیلی بارداری سختی دارم اینقدر دلم میخواست فاصله سنی بچه هام سه سال باشه ولی ترس از بارداری باعث شد بیشتر بشه 

الآنم میگم آخه این سختی رو که باید می کشیدم کاش حداقل زودتر می کشیدم بیشتر به درد هم بخورن همبازی باشن 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

من دخترم ۲ ماهشه

همینو خدا ببخشه برام بزرگش کنم

به ریش تمام اجدا و نیاکانم بخندم اگه روزی به دومی فکر کنم  

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یدونه بچه با این وضعیت کافیه واقعا

من خودم انقد واسه دانشگاه و زندگی خرج میکنم

که قصد دارم اصن هیچوقت بچه‌دار نشم😐😂

پول میخواد پوووووول

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم خیلی بارداری سختی دارم اینقدر دلم میخواست فاصله سنی بچه هام سه سال باشه ولی ترس از بارداری باعث ...

بله من  هم دقیقا اشتباه شما رو کردم و فاصله بچه هام زیاده درسته که الان زیاد هم بازی نیستن ولی بزرگ که بشن حتما رابطه شون بهتر میشه الان هم اگر از هم دور باشن زود دلشون واسه هم تنگ میشه

تصمیم با خودتونه اما من چند تا از نکات منفیه تک فرزندی رو بگم براتون...اول اینکه اگر پدر مادرم مثلا ...

تو شرایطت عین دختر منه..۸سالشه.خودم دودلم.از یه طرفم زیاد نمیتونم رو اخلاق شوهرم حساب کنم‌.

اما میگم خدایی نکرده ما مردیم تنها میمونه.اگه بزرگ بشه نتونه حرفشو به ما بزنه یه خواهری یا برادری داشته باشه که دلش به بودن اونا قرص باشه..من وقتی به خودم نگاه میکنم توزندگیم مشکلات زیادی داشتم بااینکه پدرمادرم پشتم نبودن حمایتم نکردن.اما دلم به داداشم قرص بود.خدا حفظش کنه بااینکه خودش کلی مشکلات داره بازم همیشه به فکر منو ابجیامه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خوش بحالتمن بچم ۸ماهشه میخوام بیارمتو که راحتی چرا نه

بچه داری خوش گذشته بهت ؟!   

من دخترم ۲ ماهس به قدری کلافم و اعصابم داغون که خدا عالمه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷