2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
بله خیلیا پزشکن مگه از فضا اومدن؟؟؟یجوری میگید حسودی انگار اون طرف یه چیزی رو داره که تو دنیا هیچکس ...

عزیزم بحث به دست آوردنشه که کار هر کسی نیس طرف منشی نیس که تو دیوار ریخته همه میتونن منشی و فروشنده شن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کانادا زندگی میکنم . اینجا هم حقوق و پرستیژ پزشکی قابل مقایسه با بقیه رشته ها نیست . برای رشته های مهندسی معمولا حقوقها در حد ۷۵ تا ۱۲۰ هزار تاست حدودا 

پزشکها اکثرا بالای ۲۰۰ هزار تا درامدشونه !

کار سختیه ، درس خوندن زیادی میخواد ولی همه جای دنیا اعتبار و کلاسش رو داره 

وای من دارم میخونم اما الان عین چی گیر کردم ترم قبل تا بیو شیمی رو پاس کردم....چرخه هاش..... وای یادم میفته گریم میفته اناتومی فیزیولوژی ....از الان دارم میخونم برای علوم پایه ویسایی که تو گروه میزارن داغون دروسی که اساتید رفرنس معفی میکنن تهشم از جزوه میاد اما هیچی لذتشو پر نمیکنه ببین ی شوقی دارم هنوزم ذوقشو میکنم البته بهمم ثابت شده دانشجو پزشکی کلا در حال امتحانن ی وقتایمم کلاس  والان نیم ساعت نشستم پا خروج کلسیم از سلول عضله قلبی و....ولی ببین تهش دانشجوهای پزشکی هرچقدر از سختیش غر بزنن امکان نداره رشتشونو با هیچی عوض کنن سالن تشریح و.....

عزیزم بحث به دست آوردنشه که کار هر کسی نیس طرف منشی نیس که تو دیوار ریخته همه میتونن منشی و فروشنده ...

کار هر کسی نیست مال قدیم بود 

این روزا کار هر کسی هست اتفاقا 

پزشکی ازاد. تعهدی. سهمیه ای و... حتی بری خارج بدون کنکور میتونی بخونی فقط با پول 

من کانادا زندگی میکنم . اینجا هم حقوق و پرستیژ پزشکی قابل مقایسه با بقیه رشته ها نیست . برای رشته ها ...

درصورتی که مهاجرت کنن خوبه 

ولی ایران موندن و پزشک شدن اشتباهه

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

اولا اینکه چطور فهمیدید هدف من از آینده چیه و انقد راحت قضاوتم کردید؟دوم اینکه ایشون حتی دانشجوی پزش ...

از اولا و دوما گفتنتون معلومه که خیلی ناراحت هستید، من حرفی باهاتون ندارم.

من کسی را قضاوت نکردم!!, همینکه گفتم از رشته تون راضی هستید یا نه؟شد قضاوت و تعیین هدف برای شما؟؟؟؟؟ توب مجازی همه این جمله را یاد کرفتن بدون اینکه از کاربردش خبر داشته باشن!

نگفتم به من جواب بدید! گفتم به خودت جواب بده که دلیل انصراف ندادنشون را متوجه بشی.

دلیل این گارد گرفتنت تنها درون ناخوش خودت هست.

ریپ نزن چون نگاه نمیکنم! چون مشخصه این پست واقعا ناراحتت کرده!!!

بود عزیزم پارسال فقط دانشگاه تهران ۵۰۰ نفر پزشک گرفت امسال کل کشور ۱۴۰۰۰ نفر پزشکی گرفته درس سنگین ح ...

این حرفارو صرفا از طریق مجازی صحت سنجی کردین با از نزدیکان گرفتار این مشکلات هست؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من این پستو گذاشتم شاید حتی یکنفر ببینه و بره تحقیق کنه و نجات پیدا کنه

یکی از اقوام ما هم بعد سه سال پشت کنکور بودن پزشکی قبول شد الان سال دومشه پشیمونه میگه کاش رشته دیگه ای میرفتم بستگی به آدمش داره خیلیا هم راضین

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
وای من دارم میخونم اما الان عین چی گیر کردم ترم قبل تا بیو شیمی رو پاس کردم....چرخه هاش..... وای یاد ...

چرخه های بیوشیمی خیلی بده ماهم بیوشیمی پایه و بالینی داشتیم متنفر بودم ازش

برا شما فککنم بیشتر از داروسازی باشه 

مال ما بالینی دو واحد بود شما چند واحدین

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

نوشتم دلیلشو

کجا نوشتی ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
درصورتی که مهاجرت کنن خوبه ولی ایران موندن و پزشک شدن اشتباهه

اتفاقا برعکس . بزرگترین بدیش اسنه که نمیتونن مهاجرت کنن چون اکثر کشورها مدرک پزشکی کشورهای دیگه رو قبول ندارن 

توی کانادا پزشکها ، دندانپزشکها ، داروسازها و ...  از کشورهای دیگه باید چند تا امتحان خیلی سخت بدن و کلی دوره بگذرونن