2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
اصلا حسود نیستی

وا چه ربطی داره 

منم والا هر کی میبینم مامایی قبول شده بهش میگم رشته سختیه. تو 4 سال باید کلی درس پزشکی بخونی و اخرش بیکار 

حالا حسودم؟ 

خودمم ماما هستم 

هر چی با هر چیزی مخالف بود دلیل حسادتش نیست 

این حرفارو صرفا از طریق مجازی صحت سنجی کردین با از نزدیکان گرفتار این مشکلات هست؟

دوست عزیز من داروسازم و دور و برم پره از پزشک و دانشجوی پزشکی 

امار رسمی قبولی ها هم موجوده

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی واقعا سخته نگاه واقعااا سخته 

خیلیا خودشون رو کشتن مخصوصا رزیدنت ها به سال پایینی ها بی احترامی زیاد میکنن

ولی نگاه اگه از نصف دانشجو ها بپرسی که به انصراف فکر کردی میگن اره 

ولی میگن. اگه برمیگشتی به عقب باز پزشکی میرفتی ؟

باز هم میگن اره 

علاقه خیلی واسه ی پزشکی مهمه خیلی مهم

از اولا و دوما گفتنتون معلومه که خیلی ناراحت هستید، من حرفی باهاتون ندارم.من کسی را قضاوت نکردم!!, ه ...

چقد بی شخصیت هستین متاسفانه و ذهنتونم یه سلفون ضخیم کشیدین و گذاشتین تویه جعبه با یه قفل بزرگ  جالب بود نظرتون برام ولی گویا شما بیشتر از من ناراحت منین

و البته بله من بازم میگم وقتی با کفش یه نفر راه نرفتی لنگ زدنشو مسخره نکن هر آدم با شعوری باید اینو درک کنه و این مصداق همون قضاوت نکردنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

حسادت از این تایپک میباره 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کار هر کسی نیست مال قدیم بود این روزا کار هر کسی هست اتفاقا پزشکی ازاد. تعهدی. سهمیه ای و... حتی بری ...

عزیزم همون پزشکی ازاد و تعهدی از سر کوچه پذیرش نمیگیره رتبه میخواد اونم نه هر رتبه ای! کسایی هم که میرن خارج اکثرا دندان و دارو میخونن درضمن پول خارج انقدر زیاد هست که حتی اینم کار هرکسی نیس و وزارت ایرانم به اونا مجوز نمیده مگر در موارد خاص 

اگه پزشکی کار همه است طرف 5 6 سال پشت نمیمونه برای به دست اوردنش 

درسته چیزه خیلی عالی نیس ولی تو ایران حداقل جز بهترین هاست وگرنه همه میتونن هزار تا کار کنن با حقوق کارمندی ...

ولی معنی اینکه ۳۰ هزار نفر پزشکی قبول شدن این نیست که رتبه ۳۰ هزار پزشکی آورده 

۵ تا سهمیه مختلف داریم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چرا تو دلشون رو خالی میکنی؟

خیلی هم عالیه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
دوست عزیز من داروسازم و دور و برم پره از پزشک و دانشجوی پزشکی امار رسمی قبولی ها هم موجوده

چه جالب من بیشتر از اشباع بودن داروسازی شنیده بودم تا پزشکی هرچند من ترجیح میدم خودم این راه اشتباه و برم و برگردم تا اینکه یه نفر دیگه بترسونتم هرچند تحقیقات من چیز دیگه ای میگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من درسم تموم شده عزیزم

خب عزیزم دارو برای اینکه پول خوب به دست بیاری باید چندین میلیارد هزینه کنی برای تاسیس داروخونه و تجهیز کردنش اونم در اطراف و حومه شهر وگرنه اگه بخوای مسئول فنی باشی حقوقش همون 20اای30 هست 

الان چیه دارو‌بهتر از پزشکیه؟ و در جریانم هستی که قراره تاسیس داروخونه برای عموم‌آزاد باشه!