2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
پس اگه دانشجوی پزشکی هستین چرا انصراف نمیدین؟

شما همین الان رشته ای که اوردید را دوست دارید؟ اگه دوست ندارید چرا میخواهید برید؟

اینو که جواب بدید، دلیل انصراف ندادن دانشجوها را هم متوجه میشید، به خصوص اینکه اونا چند سال هم رفتن و دیگه به دلایلی انصراف براشون سختتر شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل سوختن ندارع ک، بهترین راهه درسته کلیییی سختی دارع باید کلی تلاش کنی راه دور و درازی در پیش داری ولی ارزششو داره در آخر ب جایگاه خوبی می‌رسی ن فقد صرفن برا پول و اینا نه اون ارزش والایی ک یع پزشک دارع خیلیییی لذت بخشع همینکه بتونی واسه یه مریض یکاری کنی این خودش دنیاییع، باید عاشق باشی ک اینارو با سلول ب سلول بدنت حس کنی

مثلا چی خوبه 

این مهندسی گیاه پزشکی که من اوردم خوبه😒

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نمونه جامعه عقب افتاده::::مثلا پزشکی چیه که کسی بخواد بهش حسودی کنه یه چیز خیلی عادیه

جامعه عقب افتاده هست یا نه مهم نیست...

ولی این یه واقعیته...تو ایران تاپ ترین رشته....با پرستیژ ترین رشته پزشکیه....نمیگم درسته ولی واقعیت....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

عجب !!شما پزشکین خودتون ؟

عزیزم فرقی نداره من چی خوندم 

پزشک بودم و این حرفو میزدم میگفتن نمیخوای دست زیاد شه 

الانم که پزشک نیستم اینو میگم میگن حسودی 

ولی ینفر هم با این پست اگاه بشه برای من کافیه واقعا

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

شما همین الان رشته ای که اوردید را دوست دارید؟ اگه دوست ندارید چرا میخواهید برید؟اینو که جواب بدید، ...

اولا اینکه چطور فهمیدید هدف من از آینده چیه و انقد راحت قضاوتم کردید؟دوم اینکه ایشون حتی دانشجوی پزشکی هم نیست و انقد راحت داره میگه دلم براشون میسوزه و جالب بود برام این حرفشون حتی اگه والدینش هم پزشک بوده باشه باید از یه چیزی راضی نباشه دیگه آیا نتوسنتن امکانات رفاهی کافی براش ایجاد کنند که این حرفو زده؟ایا نتوسنتن از نظر عاطفی ایشونو ساپورت کنم این حرفو میزنن؟یا صرفا سر اون ضرب المثل معروفه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
جامعه عقب افتاده هست یا نه مهم نیست...ولی این یه واقعیته...تو ایران تاپ ترین رشته....با پرستیژ ترین ...

همینه که طرف از سر بی علاقگی و سردرگمی ترم ۴ پزشکی خودکشی میکنه اگه این کار پرستیژ داشت و احترام اینهمه آمار خودکشی بالا نبود 

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
جامعه عقب افتاده هست یا نه مهم نیست...ولی این یه واقعیته...تو ایران تاپ ترین رشته....با پرستیژ ترین ...

بود عزیزم 

پارسال فقط دانشگاه تهران ۵۰۰ نفر پزشک گرفت 

امسال کل کشور ۱۴۰۰۰ نفر پزشکی گرفته 

درس سنگین حقوق پایین بی احترامی توسط اساتید و رزیدنتا 

واقعا شما از امار خود.کشی بچه های پزشکی خبر نداری 

من واقعا غصه میخورم براشون این حقشون نیست

یه چیز عادیه ؟؟؟!!!

بله خیلیا پزشکن مگه از فضا اومدن؟؟؟

یجوری میگید حسودی انگار اون طرف یه چیزی رو داره که تو دنیا هیچکس نداره و بدستش نیاورده😑😑

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
دل سوختن ندارع ک، بهترین راهه درسته کلیییی سختی دارع باید کلی تلاش کنی راه دور و درازی در پیش داری و ...

عزیزم اینارو از دور میبینی واقعیت این نیست