2777
2789
عنوان

وای از دست بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 59 پست

در رابطه با مشکل شما به نظرم تربیت بچه خیلی مهم تر از اینه که بخوای از خانمای نی نی سایت سوال کنی

چون هر رفتار کوچیکی روی ناخوداگاه بچه اثر میکنه

به نظرم با مشاور حرف بزنی بهتره

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ساعت هفت صبح می‌ره وگرنه وضع منم همین بود پسر منم چهار سالشه

کی میاد؟ ببین شبا وقت خواب از استرس باباش‌ ب سختی میخوابه گاهی از استرس باباش‌کله صبح بیدار‌میشه

parasoo1989@
قسم میخورم من جواب یه تایپیک دیگه رو دادم نمیدونم چرا اینجا ارسال شد استارتر معذرت میخوام🌹

حالاچراقسم میخوری بی خیال

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
کی میاد؟ ببین شبا وقت خواب از استرس باباش‌ ب سختی میخوابه گاهی از استرس باباش‌کله صبح بیدار‌میشه

ساعت هفت شب تو طول روز هی می‌پرسه بابا کی میاد میگم شب دوسه بازم زنگ میزنم مثلا پیامم میده میگه بابا خیلی دوست دارم از مامان بیشتر 

در رابطه با مشکل شما به نظرم تربیت بچه خیلی مهم تر از اینه که بخوای از خانمای نی نی سایت سوال کنیچون ...

تجربه ی‌مامانا خیلی‌مهمه. خیلی‌ب درد میخوره.  ادم گوش‌میکنه خوباشو برمیداره

parasoo1989@
تا چندسالگی ب‌نظزت؟الان رفته حموم هی درو باز میکنه میگه بابا شب‌ شاید دیر بیاد. باز باباشاید بیاد خو ...

منم پسرم سه سال و نیمش

یعنی عاشق باباشه 

جونش در میره براش 

شوهرم حالا میخاد بره جای سرکار شاید سه ماهی نباشه دوباره بساط ما شروع میشه از غذا میفته این بچه مریض میشه نمیدونم چیکار کنم