2777
2789
عنوان

وای از دست بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 59 پست
پسر منم چهارسالشه همینهباباش هرجا باشه اونجاستمنتظرش دم‌پنجره وایمیستهفک‌میکردم‌ دخترا بیشتر میچسبم ...

اره ببین مهمونی رو پای باباش تو دهن باباش نشسته غذا میخوره . شبا ماساژش بده این اونو  ،اون اینوو...

parasoo1989@
🤣ازمامان بیشتر اینم میبینی ده تا پیام الکی فرستاده. گاهی گوشی رو انتنشو قطع میکنم

خب باباش بگو جواب پیاماش و بده یا زنگ بزن حالا نه همه پیامارو زنگم قانون بزار مثلا صب ظهر و عصر در حد یه دقیقه صحبت می‌کنه قط می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم چی میگی.

داداش منم کوچیک بود اصلاااا منو دوس نداشت پشت سر داداش دیگم گریههههه میکردا ینی خودشو ب خاک و خون میکشید 😂😂😂😂😂الان بزرگ شدن با من راحت تره بیشتر دوستم داره،چون باباشون رو کمتر میبینن بیشتر تشنه دریافت محبت هستن ازشون از سمت شما خیالش راحته ک هستی همیشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خب باباش بگو جواب پیاماش و بده یا زنگ بزن حالا نه همه پیامارو زنگم قانون بزار مثلا صب ظهر و عصر در ح ...

میکنه .بخدا انقد استیکر قلبو بوس‌نیفرستن بهمدیکه.  باباشم مثل‌اینه تقریبا 😑

parasoo1989@
اره ببین مهمونی رو پای باباش تو دهن باباش نشسته غذا میخوره . شبا ماساژش بده این اونو ،اون اینوو...

اره مال منم همینه

تو هیچ مسئله ای الویتش من نیستم

بنظرش بابا مهربونترین و بهترین و … همه چیزای خوب دنیاست

نقش منم غذا بپزم و بازی کنم و رفت و روبش کنم😅😅😅

تازه من دوتا پسر دارم

مامان دوتا گل پسر

خب اینجا فقط به شما میگن باید چکار کنی گریش بند بیاد شاید اون کار روی روانش تاثیر منفی بذارهمن خودم ...

من خودمم کتابای روانشناسی اینا میخونم. اما دوستان اینجا خیلیاشون پیشنهادای خوبی دادن ک باتوجه ب سنش خوبه و ارزش امتحان کردن داره. چون تو تربیت علم درکنار تجربه جوابه. تنهایی نه.  

parasoo1989@
میکنه .بخدا انقد استیکر قلبو بوس‌نیفرستن بهمدیکه. باباشم مثل‌اینه تقریبا 😑

پس بیخیال دیدی که اکثر پسر بچه ها همینن اونم به خاطر این آپارتمانهای لعنتیه ذات پسر پر جنبوجوشه من وقتی میبرمش شهرستان خونه هامون حیاط داره باغ دارن دائم می‌چرخه برای خودش اصلا یادی از باباش نمیکنه

اره مال منم همینهتو هیچ مسئله ای الویتش من نیستمبنظرش بابا مهربونترین و بهترین و … همه چیزای خوب دنی ...

باورکن گاهی‌میگم اگه‌مساله تربیتش نبود میذاشتم میرفتم واسه خودم اینور‌اونور‌چندماه یکبار‌میومدم ایناام باهم باشن😄

parasoo1989@
عزیزم. دلت شاد باشه. میفهمم. منم دیسک کمر دارم بغلم نمیتونم بکنم بچه رو. دولا‌نباید بشم. با بچه کوچی ...

سلامت باشی گلم مجردی متاهلی همینه همه گرفتارن خدایی بچه بزرگ کردن سخته فکرشو میکنم دیوونه میشم زعفرون گل گاوزبان دم کن بخور انشالله که بزرگ شد قدردان باشه

نه . پسره چهارسالونیم. عذاب وجدان میگیریم گاهی‌،گاهی ام واقعا اعصابم نمیکشم . میگم من میرم کارامو می ...

وای خداااا من ندید دلم براش رفتتتتتتتت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون