2777
2789
عنوان

وای از دست بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 59 پست
کی میاد؟ ببین شبا وقت خواب از استرس باباش‌ ب سختی میخوابه گاهی از استرس باباش‌کله صبح بیدار‌میشه

پسر من تا این حد استرس نداره حتما ترس نبودن بهش وارد شده وگرنه پسرم می‌دونه بلاخره باباش میاد ولی اگ بیاد بخواد دوباره بره بیرون بدون شک باهاش باید بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خداحافظی رو یاد بگیره دیگه سن هواس پرتی نیست باید هر روز از باباش خدافظی کنه و باباش این اطمینا ...

همین کارو میکنیم اما ول نمیکرد .‌اننننقدرگریه میکرد ک ضعف میکرد جلو‌در.‌ همیشه ام‌نمیشه باخودش ببرتش . عین بچه  گربه ها توهمن دایم

parasoo1989@
ساعت هفت شب تو طول روز هی می‌پرسه بابا کی میاد میگم شب دوسه بازم زنگ میزنم مثلا پیامم میده میگه بابا ...

🤣ازمامان بیشتر 

اینم میبینی ده تا پیام الکی فرستاده. گاهی گوشی رو انتنشو قطع میکنم

parasoo1989@
تجربه ی‌مامانا خیلی‌مهمه. خیلی‌ب درد میخوره. ادم گوش‌میکنه خوباشو برمیداره

خب اینجا فقط به شما میگن باید چکار کنی گریش بند بیاد شاید اون کار روی روانش تاثیر منفی بذاره

من خودم فک میکردم رفتار با بچه ها خیلی هم مهم نیس

ولی از وقتی چند واحد روانشناسی پاس کردم توی دانشگاه متوجه شدم هر حرف و رفتار ما روی اینده بچه تاثیر میذاره

مثلا یکی با رفتارش بچرو گوشه گیر میکنه یکی با رفتارش باعث میشه بچش اعتماد بنفس بگیره و....

باز خود دانی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر منم چهارسالشه همینه

باباش هرجا باشه اونجاست

منتظرش دم‌پنجره وایمیسته

فک‌میکردم‌ دخترا بیشتر میچسبم به بابا

ولی اطرافم همه پسرا دنبال باباشونن

ولی گریه زاری راه نمیندازه خداحافظی یاد گرفته تازگیا دیگه

مامان دوتا گل پسر

خوب بهش محبت کن خیلیییئ زیاد صحبت کن بازی کن وقت بزار براش

همممه چیش بامنه .‌تفریحش پارکش دوچرخه بازیش ماشین بازیش خوراکی خریدنش کلاس بردنش .‌ انقدی ک من وقت میدارم شوهرم نمیذاره. شاید یکی از دلایلش همین باشه ک کمتر میبینتش نمیدونم. 

parasoo1989@
همممه چیش بامنه .‌تفریحش پارکش دوچرخه بازیش ماشین بازیش خوراکی خریدنش کلاس بردنش .‌ انقدی ک من وقت م ...

فقط محبت کن زیاد، نگو ک گریه کن تا ساکت شی بخدا بزرگ بشه همین میشه رنج براش، فقط محبت روی بچه ها جواب میده

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اره اینم هس حتما.‌ اما میدونی همیشه نمیشه بره با باباش.‌ گاهی کلاس داره حموم باید بره مرییضه اصلا.‌ ...

توبه حدکافی براش وقت میذاری پس مشکلی نیس یکم تحمل کن تاازسرش بیوفته چاره نداری

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...