2777
2789
عنوان

وای از دست بچم

1131 بازدید | 59 پست

انقد هرروز واسه باباش‌گریه میکنه.  گاهی دیگه توجه نمیکنم میرم سراغ کارام .اونم واسه خودش گریه میکنه. 

بابارو میخوام دلم تنگ شده. منو ببره باخودش سرکااار.

گاهی میخوام مغزجفتمونو بترکونم.

parasoo1989@

اخی عزیزمممم چندسالشه؟؟؟دختره؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزمممم چندسالشه؟؟؟دختره؟؟؟

نه . پسره چهارسالونیم. عذاب وجدان میگیریم گاهی‌،گاهی ام واقعا اعصابم نمیکشم . میگم من میرم کارامو میکنم توام گریتو بکن. عشقش‌جونش‌ باباشه. میگه باهاش باشم فقط‌فرق‌نمیکنه کجا‌

parasoo1989@
صبور باش خواهر من کم کم خوب میشه

تا چندسالگی ب‌نظزت؟

الان رفته حموم هی درو باز میکنه میگه بابا شب‌ شاید دیر بیاد. باز باباشاید بیاد خونه. دوباره باز میکنه بابا‌گف اینجوری ...... انگار‌تو مغزش فقط‌بابا تکرار میشه

parasoo1989@
باید حوصله کنی خودم۴۰ساله مجردم انقد بیماری دارم که سیرم از زندگی تاتنتون سالمه سعی کنید خونسرد باشی ...

عزیزم. دلت شاد باشه. میفهمم. منم دیسک کمر دارم بغلم نمیتونم بکنم بچه رو. دولا‌نباید بشم. با بچه کوچیک گاهی‌واااقعا سختمخ

parasoo1989@
هررروووز اخه داستانه. بزرگ شده دیگه حواس‌پرت کردن خیلی‌جواب‌نمیده. خیلی‌بد وابسته ی‌باباسه

پسر منم همینطوره خیلی وابسته باباشه ،یعنی باباش باشه دیگه براش مهم نیست من باشم.ولی وقتی نیست سعی میکنم هرکاری که میخوام انجام بدم باهم انجام بدیم تا بیکار نباشه و بفکر بازی با بابا ش بیفته