2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 47728 بازدید | 404 پست
شاید بمیره هم برا خودش بهتر باشه هم ما هرچند منم میمیرم بدون اون😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم درمان یبوست رابهت میگم 

تخم اسفناج ازعطاری بخر روزی دوسه قاشق بریز توابجوش

بعد بدین دوسه با بخوره 

اگرهنوز طالبی هست شهرتون یک طالبی رابدین کامل بخوره 

اب ولرم زیادبدین بخوره توش آلوبخارا هم خیس کنید 

توسبزی ها تره شکموراه میندازه 

انگورخوبه 

اما ازهمه بهتر همون تخم اسفناج هست چندروز بدین بخوره تا مدتها از یبوست راحته 

سعی کن بعد هم هفته ای یکی دوباربخوره 

بعدهم مصرف مایعات اب ولرم و...رازیادکنه مشکلش حل میشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر شرایط سختی دارین 🫂من درکتون میکنم،سخته آدم عذاب مادرش رو ببینه و کاری از دستش برنیاد.یادمه به خانومی همین مشکل رو با مادرشوهرش داشت.بنده خداعاجز شده بود.

همانطور که خودتون گفتید مشکل روحی هست و ماری ازتون ساخته نیست.

تنها چیزی که به ذهنم میرسه سرم هست.اگه قبول میکنن سرم غذایی و تقویتی براشون بزنید 

ببریدش طب اسلامی خوب میشه خیلی خوبه طب اسلامی 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

عزیزدلم میشه لطف کنی بگی مشکل مامانت چیه؟ منم به محض غذا خوردن دچارشکم دردشدید میشم ولی دکترانمیفهمن ...

مامانم سنش زیاده 

و دو هفته یکبار ده روز یکبار یا گاهی بیشتر 

ممکنه معدش اش کار کنه 

و اونم با دارو و کلی درد 

موقعی که معده اش پر و کار نمیکنه دیگه غذا نمیخوره میگه دل درد میشم و میترسه از اینکه چیزی بخوره

پودر پیدرولاکس بدی بهشون رکان کننده عالی هست اسهال و دل درد نمیاره و میشه بالای ی سال استفاده کرد

ب مادرتون بفرمایید  ک هر چی غذا کمار بخورن روده خشک تر مسشه و مدفوع دیرتر خارچ میشه

هر روز سوپ گوجه بدید یعنی تو سوپ خر چی ریختیتد خوبه فقط رب نریزید بجاش گوجه بریزید

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مامانم سنش زیاده و دو هفته یکبار ده روز یکبار یا گاهی بیشتر ممکنه معدش اش کار کنه و اونم با دارو و ک ...

عزیز چیزی ک گفتن لطفا بخون پیام بالا

گوجه ۳تا رنده شده ناشتا با ی قاشق روعن زیتون و نمک عالیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها نگید نگید بچه بودی نگه داشته تو را بزرگت کرده ....جمع اوری بزرگسال با بچه فرق داره من نزدیک ...

منم مادرم مریضه و خیلی اذیت میکنه 

من خودم افسردگی دارم 

خیلی رو اعصابم فشار میاره 

روزی ۷۰بار میگه مامان دیدی چطور مردم 

۲۴ساعته شبانه روز رو بیشترشو ناله و فریاد میزنه چون درد داره 

در مقابل خوابیدن مقاومت میکنه 

همش میگه شما عمدی منو دارید به کشتن میدید 

من خاک بر سر گاهی داد میکشم و ازش میخام اذیت نکنه 

دست خودم نیست میشه راهنماییم کنی که تحملمو چطوری ببرم بالا