2777
2789
عنوان

خدایا چرا این ویار تمام نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 36 پست

سلام . من جدیدا ویارم کمتر شد ولی هنوزم گاهی میاد سراغم . یه روز عالی ام یه روز داغون 😬

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر ندارم گلم😕 ولی چه باحال که هم اسم و همسنم با خواهرت

اره عزیزم منم مثل خواهر چه فرقی میکنه قل هم سن خواهرمی😍

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سلام . من جدیدا ویارم کمتر شد ولی هنوزم گاهی میاد سراغم . یه روز عالی ام یه روز داغون 😬

چند هفته ای شما؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
چند هفته ای شما؟

تو 18 هفته ام 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
نی نی شما چیه؟ منم الان چند روزه میره و میاد.

پسر عزیزم .  موقع دخترم تا روز اخر ویار داشتم 😫

یاخدا..چ وحشتناک.

از وحشتناکم اونورتر بود . تازه دوماهه اخر دندون دردم داشتم یعنی علنا هیچی نمیتونستم بخورم  یا ویار داشتم یا دندون درد ..اخرشم دختر بدنیا اومد 2300بود .

فدات بدم میاد چکار کنم

هر جوری هست بخور. بخدا خیلی زود جواب میده . بهتر از این وضعیته که  الان داری. یعنی دو بار سیرابی بخور کل ویارت تمومه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
هر جوری هست بخور. بخدا خیلی زود جواب میده . بهتر از این وضعیته که  الان داری. یعنی دو بار سیراب ...

مامان منم همین و گفت ولی تا بوی سیرابی و حس کردم به اندازه کل عمرم بالا اوردم 😄ولی منم شنیدم اگه بخورن خوبه

سلام من اصلا هیچی نداشتم الان ماه شیشم هستم ولی شنیدم چهار ماه تموم میشه درست میشی احتمالا نی نیت دخ ...

ربطی نداره عزیزم
منم هیچی ویار و تهوع نداشتم نی نیمم دخمله     

اومدی تا بره فصل دیوونگی،شدی آرامش کل این زندگی😍
عزیزم سیرابی بخور.. عین آب رو آتیشه

منم تهوع زیاد دارم. در عجبم چه طور شما راحت سیرابی می تونی بخوری. با اون بو و طعم خاصش.

آخه سیرابی خودش همین طوری تهوع می یاره من علاقه به کله و پاچه و سیرابی ندارم از جلوی کله پزی رد میشدم قبل بارداری تهوع می گرفتم الان فکر بهش حالم رو بد می کنه

خدا بزرگتر است

مامانا من هفته هفتم دارممممم میمیرررررممم....واقعا گریه ام گرفته یه حسی مثل دل اشوبه دارم تو معدم سوزش نیست ولی انگار توی دلم اشوبه....چیزی نمیتونم بخورم الان چندروزه اینجوری شدم....بنظرتون عادیه؟کسی اینجوری بوده؟درمانش چیه؟ دیگه تحمل ندارم