2777
2789
عنوان

خدایا چرا این ویار تمام نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه ششم بهتر شدم دیگه روزی سه بار بالا نمیارم. ولی هنوز هم تهوع دارم و هر دوسه رروز یکبار بازم بالا میارم. دیگه چیزی نمونده تموم بشه

انشاالله که مال شما تا چهار ماه ویارت تموم بشه و بارداری خوبی داشته باشی.

منم تهوع زیاد دارم. در عجبم چه طور شما راحت سیرابی می تونی بخوری. با اون بو و طعم خاصش. آخه سیرابی ...

الان تعجبت رو از بین میبرم عزیزم که زیاد متعجب نشی. من خودم از کله پاچه متنفرم اما توی بارداریم به خون بالا آوردن افتادم. همش زیر سرم بودم. تمام بدنم کبود بو.د. نه قرص b6 نه دمیترون نه حتی آمپول ضد تهوع حالم و خوب نمیکرد. دم آخر به زور و توی همون حال تهوع اول بینیم رو گرفتم چشمامم بستم یکم آب سیرابی خوردم. تا دو روز عالی بودم. روز بعد سیرابی رو با قیچی برام تیکه تیکه کردن به حدی ریز که دیگه اصلا نمیشه تشخیص بدی سیرابیه اونم به زور قورت دادم. هرچند بچم سقط شد اما واقعا تاثیر داشت.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
من از ماه ششم بهتر شدم دیگه روزی سه بار بالا نمیارم. ولی هنوز هم تهوع دارم و هر دوسه رروز یکبار بازم ...

مرررسی.ان شاءالله.

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
مامانا من هفته هفتم دارممممم میمیرررررممم....واقعا گریه ام گرفته یه حسی مثل دل اشوبه دارم تو معدم سو ...

عزیزم اول راهی.طبیعیه.حالا حالاها باید تحمل کنی.

میفهمم ک چ میگی.

منم دوره ی خیلی سختی رو گذروندم

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش