2777
2789
عنوان

راجب رشته های تحصیلی سوالی دارید بپرسید📜

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 81 پست
مدیریت بازرگانی یا حسابداری؟حسابداری امکان مهاجرت داره؟میشه بعدا دانشگاه ازادو عوض کرد اومد ی دانشگا ...

حسابداری کاملا مثل رشته های فنی حرفه ای بستگی به مهارتت داره مهارتت خوب باشه رزومت خوب باشه رو هوا میزننت ..مدرک دانشگاه های ازاد بشدت معتبره..و بله با حسابداری میشه مهاجرت کرد فقط باید ازمون تطبیق مدرک بدین چون سیستم های حسابداری فرق داره

نمیدونم والا من یکیو توی یوتیوب دیدم همینکارو کرده بود اینجوریم رفته بودهی بابا

حالا شما خودتون باز تحقیق کنین من فقط همینقدر اطلاعات داشتم شاید چیزی م من میگم با شما فرق داره شما باز تحقیق کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه درباره رشته تاریخ تمدن ملل اسلامی توضیح بدید و اینکه تا کجا باید بخونم تا استاد دانشگاه بش ...

توی همه یه رشته ها میشه استاد شد اکثرا با دکتری برمیدارن

و متاسفانه راجب تاریخ اسلامی اطلاع ندارم تاریخ معمولیو میدونم یکم

در مورد آزمون استخدامی آموزش و پرورش هست سوالممربی امور تربیتی و مشاوره دقیقا چکارهایی انجام میده و ...

امور تربیتی مثل ناظم هستن..ولی امورتربیتی و‌مشاوره بچه هایی که مشکلات روحی دارن یا تو درس خوندن مشکل دارن یا استرس دارن و.. به شما ارجاع داده میشن اگه با صحبت و‌کمک حل شد که هیچ‌نشد میفرستینش پیس روانشناس یا روانپزشم

حسابداری کاملا مثل رشته های فنی حرفه ای بستگی به مهارتت داره مهارتت خوب باشه رزومت خوب باشه رو هوا م ...

خیلی ممنونم❤❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
حالا شما خودتون باز تحقیق کنین من فقط همینقدر اطلاعات داشتم شاید چیزی م من میگم با شما فرق داره شما ...

چشم حتما ممنونم ازتون❤❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
واسه روانشناسی بگو من روانشناسی خوندم ولی خیلی حساس هستم نمیتونم مشاوره بدم چیکار کنم بااین مدرک تحص ...

روانشناسی خوندین خب قطعا خودتون بهترمیدونید. ببینید واقعا روحیه مشاوره دادن ندارید یا چون اوایلشه استرس اونو دارید

اون فرق می‌کنه عزیزم اصلن حسابداری ایران فقط برای ایرانه شما اونجا عملن بیسواد محسوب میشین

عزیزم خدایی از کجا انلاین میشی سطح اطلاعاتت در مورد رشته ها در حد جوک خنده داره مجبوری مگه ؟؟؟؟

.

بله ازاد رو که فکر کنم بیارید حالا این تراز کله؟ رتبه هم تو قبولی خیلی تاثیر گزاره

خواهرم با تراز کل ۶۸۰۰ و رتبه ی ۲۶۰۰۰ . آزاد چیزی قبول نشد آخرین انتخابش بهداشت بود