2777
2789
عنوان

راجب رشته های تحصیلی سوالی دارید بپرسید📜

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا سازی چجوری یاد بگیریم چ دانشگاهی میشه هم ساخت تووخونه و هم آنلاین شاپ داشت و فروخت؟

راجب این زمینه حقیقتا اطلاعی ندارم ولی تا جایی که میدونم یه رشته به اسم جواهر سازی یا همچنین چیزی بود تو دانشگاه

حسابداری اصلن نمیشه مهاجرت کرد باهاش حسابداری هر کشوری با کشور دیگه فرق داره

یک ازمونی هست باهاش حسابداری بین المللی میگیرن میگن

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
حقوق . پیام نور . چطوره؟؟

من اطرافم خانم وکیل زیاد داریم و یکی دوتاشون حقوق پیام نور بودن..اگه واقعا واسه ازمون وکالت بخونی اصلا مهم نیست لیسانستو کجا گرفتی...اگه علاقه داری به سخنان بیهوده اطرافبان توجه نکن

درباره ی رشته ی تجربی دبیرستان بگو خیلی سخته؟

ببین طبق تجربه میگم تجربی سخت نیست رقابت کنکورش سخته

دبیرستان ریاضی فیزیک سخت تره وای بخاطر کنکورش اسون شده...خوده تجربی دبیرستان اونقدری که میگن وحشتناک نیست

علوم سیاسی لطفا اصلا دوسش ندارم و بدبینانه ترین حالتم بود و دقیقا از شانسم همون اوردم 😩

علوم سیاسی اگه دانشگاه دولتیه عالی ...ارشد روابط بین الملل واس مهاجرتم عالیه..میتونید کارمن ادارات خاص ..یا استاد بشید یا مقاله یا کتاب بنویسید

اون فرق می‌کنه عزیزم اصلن حسابداری ایران فقط برای ایرانه شما اونجا عملن بیسواد محسوب میشین

نمیدونم والا من یکیو توی یوتیوب دیدم همینکارو کرده بود اینجوریم رفته بود

هی بابا

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
علوم سیاسی اگه دانشگاه دولتیه عالی ...ارشد روابط بین الملل واس مهاجرتم عالیه..میتونید کارمن ادارات خ ...

دولتی که هست اره بقیه رو چجور راضی کنم دلسردم کردن بدجور وای 🫠اگرم موفق نشدم دیگه تمومه بدبخت 🫠🫠