2777
2789
عنوان

راجب رشته های تحصیلی سوالی دارید بپرسید📜

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 81 پست

یک بار برای همییییشه 

تجربی، انسانی، ریاضی 

پول توی کدومشه برای کسی ک به همه چی علاقه داره و استعدادشم داره ..(خودم نیستما ولی چند وقته ذهنم درگیرشه)

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدایی از کجا انلاین میشی سطح اطلاعاتت در مورد رشته ها در حد جوک خنده داره مجبوری مگه ؟؟؟؟

عزیز ایشون که راهنمایی دادن ینفر دیگن من نیستم...من گفتم ادعایی ندارم و‌تو اشنا هم بودن مدرک حسابداریشونو ازمون دادن تطبیق دادن و رفتن

خواهرم با تراز کل ۶۸۰۰ و رتبه ی ۲۶۰۰۰ . آزاد چیزی قبول نشد آخرین انتخابش بهداشت بود

وای خدای من تجربی چقدر رقابت بالاست واقعا من انسانی هستم دوستم با 33 هزار حقوق ازاد قبول شد

عزیز ایشون که راهنمایی دادن ینفر دیگن من نیستم...من گفتم ادعایی ندارم و‌تو اشنا هم بودن مدرک حسابدار ...

عزیزم منم با شما نبودم گلم   

با ایشون بودم 

چون همه دوستام که دانشگاه تهران این رشته رو خوندن مهاجرت کردن یا دارن مهاجرت میکنن 

.

یک بار برای همییییشه تجربی، انسانی، ریاضی پول توی کدومشه برای کسی ک به همه چی علاقه داره و استعدادشم ...

هرکدوم توش توی بالاترین سطح پول داره

مدیریت مالی و حقوق تهران پول داره

مهندسیای تهرانم پولدارن

پزشکای دانا هم پول دارن این سوال خیلی کلیه

نظرتون راجب رشته اقتصاد چیه?!

اقتصاد

مهاجرتش خوبه

استاد میشی

توی بعضی شرکتا استخدام میکنن

دبیر اقتصاد میشی(توی ازمون استخدامی)

و توی خارج کشور خیلی بیشتر از اینجا خفنع

اقتصادمهاجرتش خوبهاستاد میشیتوی بعضی شرکتا استخدام میکنندبیر اقتصاد میشی(توی ازمون استخدامی)و توی خا ...

مرسی ✨

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .