2777
2789
عنوان

راجب رشته های تحصیلی سوالی دارید بپرسید📜

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 81 پست
ببینید اصلا به کلمه روستایی اشاره نکردن..باید قبول کنید این لفظیه که منظورش اینه نیاز نیست نظر بدی ب ...

ایشون دوتا تا پیک دیگه ب من توهین کردن 

همش میگفتن روستایی برو گاو گوسفندتو بچرون ....

از نظر شما گاور گوسفند چروندن لفظیه؟

شما تا از چیزی اطلاع نداری الکی از کسی دفاع نکن 

اگه من بگم تا پیکتو برا چی زدی تو که از هیچی چیزی اطلاع نداری برو گاو گوسفندتو بچرون بازم همین حرفو میزدین؟؟

یعنی الان من لفظ میام؟؟؟

ببینید اصلا به کلمه روستایی اشاره نکردن..باید قبول کنید این لفظیه که منظورش اینه نیاز نیست نظر بدی ب ...

من هرجایی دلم بخاد نظر میدم ب کسی مربوط نمیشه 

هرتاپیکی میرم ی چیزی میگه آخه ب اون چ‌مربوطه 

کاسه داغ تراز آش میشه ایشون خودشونم جوابشونو گرفتن 

شما دفاع نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون دوتا تا پیک دیگه ب من توهین کردن همش میگفتن روستایی برو گاو گوسفندتو بچرون ....از نظر شما گاور ...

اینطوری صحبت کردن در شان شما نیست...من به شما توهینی‌ نکردم که اینطوری صحبت کنید..و برام مهم نیست یه ادم با این سطح تفکر بگه برو‌ گاو گوسفنندو بچرون..و‌درسته سایت عمومیه خیلی منطقیه که هرچی از دهنتون در میاد به اینو اون بگید

اینطوری صحبت کردن در شان شما نیست...من به شما توهینی‌ نکردم که اینطوری صحبت کنید..و برام مهم نیست یه ...

چرا عصبانی شدی عزیزم من که چیزی نگفتم 

شما از حرف ایشون طرفداری کردین بعد من همین حرفمو ب شما زدم آنقدر عصبانی شدین 

منم قصد توهین ب شما نداشتم شما بد برداشت کردین

من جواب اون کاربرو دادم شمام لازم نیست طرفداری کنید

روانشناسی خوندین خب قطعا خودتون بهترمیدونید. ببینید واقعا روحیه مشاوره دادن ندارید یا چون اوایلشه اس ...

زود به هم میریزم میدونم تواین زمینه موفق نمیشم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من