2777
2789

۲ ماه بعد عروسی فهمیدم بهم خیانت شده 

تحصیلات و شغل و خونه و ماشین دارم میخوام جدا شم 

دلم میخواد برای یکی تعریف کنم همین 

تایپ کردم  از قبل 

ما چند سال عقد بوديم 

تازه ٣ ماهه عروسي گرفتيم 

تو عقد هم اكثرا با هم زندگي ميكرديم

زمان عقدمون خورده بود به كرونا خيلي شرايط مالي سختي داشتيم و اين شرايط باعث شده بود فشار عصبي زيادي رو شوهرم باشه و چندين بار دست بلند كرده بود رو من كه يه بارش تا پاي طلاق رفتمو باعث شد به خودش بياد و رفت دكتر و تحت درمان قرار گرفت و خوب شد با دارو، 

پارسال متوجه شدم خيانت كرده و با يه اكيپي با يه سري دختر و پسر مجرد و متاهل كه ميشناختم چندين بار گشت و گذار رفته بودن و منو پيچونده بود اونام ميدونستن اين زن داره. 

خيلي برام سنگين بود چون فك ميكردم هر چي باشه اهل خيانت نيست و دوستم داره خلاصه مشاوره رفتم و متوجه شدم خيلي جاها واقعا من ايراد داشتم و تراپي كردم و حل شد و اونم خيلي تغييرات مثبتي كرد و واقعا با قبلش قابل قياس نبود و بعد يه مدت گفت بيا جشن عروسي رو بگيريم منم كه ديدم واقعا اوضاع زندگيمون خوب شده قبول كردم و امسال يه جشن عروسي خوب گرفتن برام و منم يه درصد فك نميكردم كه اين ادم چقددددر ميتونه خوب نقش بازي كنه 

اين هر از گاهي با دوستش كه پسر معقول و خوبي بود ميرفتن بيرون ورزش ميكردن يا حتي ميرفتن مشروب ميخوردن من مشكلي نداشتم اكثرا هم ويديو كال ميكرديم و مشكلي نبود تا اينكه دقيقا دوماه بعد عروسي تو تايمي كه ميگفت درگير بحران سي سالگيم و حالم خوب نيست و اينا يه شب مست اومد خونه تعريف كرد كه دوبار با همين دوستش و دوتا دختر رفتن كافه و عاشق يه دختري شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعريف كرد كه به دختره چيزي نگفته و از دوستش شنيده اين دختره از شوهر من خوشش اومده و شوهر منم واسه همين خوشش اومده از دختره 

گفت دختره ميدونه من زن دارم 

نميتونم بگم چه شب گندي بود برام 

از فرداش منكر اين شد كه حسي داره گفت مست بودم يه چيزي گفتم ولي منكر بيرون رفتنشون نشد 

من خورد شدم شكستم تراپي رو شروع كردم ولي اين بار مطمئن بودم كه من كم نذاشتم ذات كسي كه انتخاب كردم خرابه  

دوستش زندگی تونو خراب کرد دوستشو از زندگی مشترک تون حذف کن نه خودشو

نمیشه که با هر کی گشت اون بد باشه  این فقط گول بخوره

سری قبلی با یه دوست دیگش میرفت و میومد که با اکیپ دختر و پسر اشنا شدن

حالم بد بود دعوا ميكرديم هرروز 

هي دوباره شروع كرد قول و قرار گذاشتن و وعده وعيد دادن 

بحث كه بيشتر ميشد ميگفت خوب كردم من اصلا كاري نكردم تو ديوونه اي ميشيني براي خودت توهم ميزني

خلاصه انقدر بگو مگو كرديم كه دوباره دست بلند كرد روم 

خيلي بدتر از هميشه

الان فقط موندم كه تا چند ماه ديگه درسم تموم ميشه اگه الان برم سمت طلاق و طلاق كشي درسي كه يه عمر منتظر بودم به سرانجام برسه ميره رو هوا (دارم پايان نامه مينويسم)

خلاصه انقدر بگو مگو كرديم كه دوباره دست بلند كرد روم خيلي بدتر از هميشهالان فقط موندم كه تا چند ماه ...

فعلا تمرکزت رو بزار روی پایان نامت ، بعدش بشین تنهایی و درست تصمیم بگیر، مهم حال خودته ، وقتی شرایط جدایی رو داری طلاق بهتر از موندن و وقت تلف کردن با یه آدم عوضیه 

اين هر از گاهي با دوستش كه پسر معقول و خوبي بود ميرفتن بيرون ورزش ميكردن يا حتي ميرفتن مشروب ميخوردن ...

خانمی طلاق بگیر منم شرایطی مثل شما داشتم گفتم درس میشه نشد الان با یه بچه مونده ام سر ناچاری