2777
2789

هفته پیش پشت زانوم یکم پایینتر یهو پام درد گرفت نگاه کردم دیدم کبود داره میشه گفتم حتما خورده به جایی 

بعد دیشب دقیقا همونجایی که اون یکی پام هفته پیش کبود شده بود این یکی پام یهو همون قسمتش درد گرفت نگاه کردم دیدم اینم کبود داره میشه بدون اینکه اصلا ضربه بخوره

یعنی چی؟ از چی میتونه باشه؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

کم خونی شاید

ولی برو دکتر جدی بگیرش

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی خاصی نمی خوری 

بعضی داروها کبودی بدن جز عوارضش هست 

مثل یسری داروهای قلب 

اگر چیزی نمی خوری و یهو اینطور میشه حتما به پزشک مراجعه کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
آزمایش خون بده خیلیییی سریعممکنه افت پلاکت باشه

آخه درد داره هردوش 

تحقیق کردم این نوع کبودی ها بدون درده 

تازگی هم آزمایش دادم کمخونی ندارم همیشه هم قرص آهن میخورم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من کم خونی و افت پلاکت داشتم اینطور میشد

آخه برای من جای کبودی ها درد داره دقیقا هردوش اند ازه یه سکه

داروی خاصی نمی خوری بعضی داروها کبودی بدن جز عوارضش هست مثل یسری داروهای قلب اگر چیزی نمی خوری و یهو ...

نه فقط دوهفتست برای ریزش موهام آمپول بیوتین و دکسپانتنول میزنم

رگ دستات ؟؟؟؟ من رگ دستام خود به خودسیاه میشد رفتم دکتر گفت باید نوار عصب یگیرم ببینم مشکل چیه

هم رگها هم وسط انگشتها تازه یه بارم ناخنام کبود شده بود خونش قطع شده بود دستهام حرکت نمیکرد