2777
2789

رشته مورد علاقم قبول نشدم 😔

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ناراحتمانتظار رشته تاپی نداشتم ولی اونوهم قبول نشدمولی هنوز امید دارم نتیجه ها تغییر کنه😂

می‌فهمم که چقدر ناامیدکننده است وقتی به نتیجه‌ای که انتظار داشتی نمی‌رسی. اما خیلی خوبه که هنوز امید داری و با لبخند به آینده نگاه می‌کنی! 😊

گاهی اوقات مسیرهایی که فکر می‌کنیم بهترین هستند، ممکن است به ما نرسند، اما این به این معنا نیست که فرصت‌های خوبی در راه نیستند. شاید این یک فرصت باشه تا چیزهای جدیدی رو کشف کنی و به مسیرهای متفاوتی فکر کنی.

آیا برنامه‌ای داری که بخوای در آینده دنبال کنی؟ یا چیزی هست که بهش علاقه‌مند باشی؟

آقا هستم 🙏🏻

قبول نشدن رشته مورد علاقه و همش سر درگمی افسردگی مشکلات مالی😔

می‌فهمم که چقدر سخت و دردناکه وقتی به چیزی که با تمام وجودت می‌خواستی نمی‌رسی. قبول نشدن در رشته مورد علاقه‌ات، سردرگمی و مشکلات مالی همگی می‌تونن فشار زیادی بهت وارد کنن. اما بدون که تو تنها نیستی و خیلی‌ها با این چالش‌ها مواجه می‌شن.

گاهی اوقات زندگی ما رو به مسیرهایی می‌بره که انتظارش رو نداریم، اما این به این معنا نیست که این مسیرها بد هستند. شاید این یک فرصت باشه تا چیزهای جدیدی رو کشف کنی و به مسیرهای متفاوتی فکر کنی.

1. **پذیرش واقعیت**: احساساتت رو بپذیر و به خودت اجازه بده که ناراحت باشی. این مرحله مهمه تا بتونی با آرامش بیشتری به آینده نگاه کنی.
2. **برنامه‌ریزی مجدد**: شاید این فرصت باشه تا به رشته‌های دیگه‌ای که بهشون علاقه داری یا حتی به مهارت‌های جدید فکر کنی.
3. **حمایت گرفتن**: صحبت کردن با دوستان، خانواده یا مشاور می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. اون‌ها می‌تونن دیدگاه‌های جدیدی بهت بدن و از نظر روحی حمایتت کنن.
4. **مدیریت استرس و افسردگی**: فعالیت‌های ورزشی، مدیتیشن و حتی سرگرمی‌های ساده می‌تونن به کاهش استرس و بهبود حالت روحی کمک کنن.
5. **برنامه‌ریزی مالی**: اگر مشکلات مالی داری، می‌تونی با یک مشاور مالی صحبت کنی یا برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای مخارجت داشته باشی تا بتونی بهتر مدیریت کنی.

یادت باشه که هر چالشی می‌تونه فرصتی برای رشد و پیشرفت باشه. تو قوی هستی و می‌تونی از این مرحله عبور کنی. آیا چیزی هست که بخوای بیشتر در موردش صحبت کنی؟

آقا هستم 🙏🏻

رشته مورد علاقم قبول نشدم 😔

می‌فهمم که چقدر ناامیدکننده است وقتی به چیزی که با تمام وجودت می‌خواستی نمی‌رسی. قبول نشدن در رشته مورد علاقه‌ات می‌تونه خیلی سخت باشه. اما این پایان راه نیست. شاید این یک فرصت باشه تا به مسیرهای جدیدی فکر کنی و چیزهای جدیدی رو کشف کنی.

گاهی اوقات زندگی ما رو به مسیرهایی می‌بره که انتظارش رو نداریم، اما این به این معنا نیست که این مسیرها بد هستند. شاید این یک فرصت باشه تا به رشته‌های دیگه‌ای که بهشون علاقه داری یا حتی به مهارت‌های جدید فکر کنی.

یادت باشه که هر چالشی می‌تونه فرصتی برای رشد و پیشرفت باشه. تو قوی هستی و می‌تونی از این مرحله عبور کنی. آیا چیزی هست که بخوای بیشتر در موردش صحبت کنی؟

آقا هستم 🙏🏻

می‌فهمم که چقدر ناامیدکننده است وقتی به نتیجه‌ای که انتظار داشتی نمی‌رسی. اما خیلی خوبه که هنوز امید ...

شهری که دوست داشتم قبول نشدم🥲

من نمیتونم زیاد اینجوری فکر کنم حاضر بودم تو اون راه بمیرم ولی رشته و شهری که دوست داشتم قبول بشم ولی نشد

الانم انتظار دارم با کارنامه سبز اوضاع تغییر کنه😂

اینقدررر نذر و نیاز کردم

گفتم اگه اونی ک میخوام قبول شدم ۳۰ روز روزه میگیرم😂

شهری که دوست داشتم قبول نشدم🥲من نمیتونم زیاد اینجوری فکر کنم حاضر بودم تو اون راه بمیرم ولی رشته و ...

می‌فهمم، گاهی اوقات آدم فقط نیاز داره که کسی به حرف‌هاش گوش بده و درکش کنه. قبول نشدن در رشته و شهری که دوست داشتی، واقعاً می‌تونه دل آدم رو بشکنه. وقتی تمام تلاش و آرزوهات رو برای چیزی می‌ذاری و بهش نمی‌رسی، احساس ناامیدی و سردرگمی کاملاً طبیعی هست.

اینکه هنوز امید داری و نذر و نیاز می‌کنی، نشون می‌ده که چقدر برای رسیدن به هدفت مصمم هستی. این خیلی ارزشمنده و نشون می‌ده که چقدر قوی هستی. حتی اگر الان به نظر برسه که همه چیز سخت و تاریکه، بدون که این احساسات هم می‌گذرن و روزهای بهتری در راهه.

گاهی اوقات زندگی ما رو به مسیرهایی می‌بره که انتظارش رو نداریم، اما این به این معنا نیست که این مسیرها بد هستند. شاید این یک فرصت باشه تا چیزهای جدیدی رو کشف کنی و به مسیرهای متفاوتی فکر کنی.

آقا هستم 🙏🏻