2777
2789

ک میگن روی برگه بنویسیم باید تزئین کنیم؟؟؟ چجوریه 🤦🏻‍♀️ پسرا هم باید تزیین بشه گل و اینا میخواد

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه پسر بچه ها دل ندارن 😐

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بله میخاد

گل و اینا بکشم پروانه؟ زشت نیست؟ خوشش نمیاد میگه گل و اینا مگه من دخترم😐🤦🏻‍♀️پیشنهادی ندارین شما

من با کاغذ رنگی مسجد در اوردم وسطش پیام قرانی نوشتم .. دور کاغذ روبان چسب زدم .. چندتا پروانه گل دور و اطرافش دراوردم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
گل و اینا بکشم پروانه؟ زشت نیست؟ خوشش نمیاد میگه گل و اینا مگه من دخترم😐🤦🏻‍♀️پیشنهادی ندارین شما

ماه ستاره بکش خب یا اشکال هندسی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مقوا سایزاری کوچیک بگیرین مثلا آسهبا ماژیک پیام قرانی رو بنویسیدمثلا با اکلیل تژین کنیدگل بچسبونید گ ...

ی قاب ساده دورش بکشم بعد آیه های قرانی و بنویسم روی آیه ها اکلیل بریزم خوب میشه؟

وای خواهر چرا حرف تو دهنم میزاری خودش بدش میاد میگه مسخرم میکنن مگه من دخترم😐

بهش بگو پسرا هم گل دوست دارن هم بزرگترا هم کوچکترا

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من با کاغذ رنگی مسجد در اوردم وسطش پیام قرانی نوشتم .. دور کاغذ روبان چسب زدم .. چندتا پروانه گل دور ...

چ قشنگ مرسی ازت🫶