2777
2789

بچه ها شام و صبحونه میده دانشگاه اصفهان؟

رشته های علوم انسانی خوابگاهاس چطوره؟ تمیزه؟

امکانات خوابگاه چیه جز سالن مطالعه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیدونم داخلش چجوریه ولی میدونم که جاش نزدیک مرکز شهره و مترو نزدیکه و خیلی راحت و کم خرج میتونین برین بگردین 

استخر و سالن ورزشیم میدونم داره دانشگاه 

خوابگاه ک نمیده! 

همه دانشگاههای دولتی سه وعده غذایی رو میدن از قبل باید رزرو کنید و پولشو پرداخت کنید 

خوابگاهها هم تخت و کمد و اشپزخونه و سرویس بهداشتی و حمام و سالن مطالعه داره

بعضیییی خوابگاهها لباسشوییم دارن

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /