2777
2789
میگن پدر شوهر محرمه ولی خداوکیلی همش جلوش چیزای بلند میپوشم فقط موهام پیداست وگرنه لباسام همش پوشیدس ...

دقیقا منم تازه شب خونشون باصم میاد پتومو میکشه روم میگه سردت نشه وااای

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

من هم پدر شوهرم هم مادر شوهرم هم خواهراش هم جاریام عااااالی ان روابطمون عالیه😍

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم تازه شب خونشون باصم میاد پتومو میکشه روم میگه سردت نشه وااای

ای واااااای مواظب خودت باش😂😂😂

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اصلاالاغ به تمام معناااس.درایت شووورم نباشه سه سوووت زندگیمونوبهم میزنه.  خیرررندیده.....اعصابم ...

پدر شوهر منم اصلا واسه زندگیشو حرج کردنش درایت نداره بعد اویزون اینو اون میشه،خوبه که شوهرت عاقله شوهر من که همش به فکر اوناست

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
پدر شوهر منم اصلا واسه زندگیشو حرج کردنش درایت نداره بعد اویزون اینو اون میشه،خوبه که شوهرت عاقله شو ...

کمک مالی بخوره تواون فررررق سرررش...همش شووورموپرمیکنه که به زن رونده وازاین چرت وپرتاااا.....چششش نداره من وزندگیموببینه....یه دخدرگاااااوخیییکی توفامیلشون میخواسته واسه شووورم بگیره که شووورم گندزده به حال پدرشووورمودختره...ازمن عقده داره

نی نی جووونمبیاتودلممم.......  
کمک مالی بخوره تواون فررررق سرررش...همش شووورموپرمیکنه که به زن رونده وازاین چرت وپرتاااا.....چششش ن ...

پدر شوهر منم همون گ وه ه،ماشین خریدیم اصلا به من تبریک نگفت فقط به پسرش تبریک گفت

پدرشوهر من که عموم هم میشه خیلی خوبه ومهربون البتهبعضی رفتاراش رو مخه. ولی در کل خیلی هوامو داره، منم عاشقشم 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 

من الان دوسش ندارم. قبلا به نظرم خیلی خوب بود .  اما تازه شناختمش، یه بار دیدم داشت پشت سرم حرف میزد.  واینکه اصلا دوست نداره زندگیه ما پیشرفت کنه.  هیچ کمکی نمیکنه که بماند تازه نظر شوهرمم عوض میکنه،  هی به شوهرم میگه خودتو خیلی به زحمت ننداز   

ولی خداییش پدرشوهرمن محشره هرچی قسط داریم پراخت میکنه عروسی تماموکمال مایه گذاشت حسابی پول توجیبی بهم میده هوای پسرمم زیادداره پول بیمه شوهرمم میده اصلا به خاطر مادیاتم نباشه خیلی باکلاسوبافرهنگه امسالم میخوادماشینمون روعوض کنه ااخه خیلی فرشتس دوسش دارم