پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ثبت نام کردم ، یک جوری پر کردم بعد مرگم پوستم میگذارند داخل پلاستیک میارن امیدوارم از این کارت اس ...
میشه به منم یاد بدی چجور ثبت نام کردی
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
پونزده سال پیش از سایت اهدا نقطه ir ثبت نام کردمالان هم امتحان کردم باز شد سایتشولی وقتی میخوای گواه ...
منم الان ثبت نام کردم ولی نپرسید کدوم اندام هارو میخوام اهدا کنم
من دوران دانشجویی ثبت کردم واقعا به سایت مراجعه نکردم . حالت کمپین طور بود ی کارآگاه برگزار شده بود ...
من همین الان از اهدای عضو ایرانیان و به صورت پیامک ثبت نام کردم اما ننوشت که کدام اندام ها و اطلاعات نگرفت نکنه اشتباه ثبت نام کردم کد ملیو و اینامو همه دادم
منم الان ثبت نام کردم ولی نپرسید کدوم اندام هارو میخوام اهدا کنم
نه عزیز گفته نمیشه و اینکه کلا این باز فرمالیته اجازه ولی دم خیلی مهمتر .خدا کنه نیاز نباشه هیچ وقت براتون اما این روند برای هر بیمار مرگ مغزی پیش میره تا دو هفته با دستگاه زنده برای هشت اندام اصلی