ما که کلا باهاش زیاد ارتباط نداریم ولی چی بگن اینقدر وقیحه که همسر منم اثلا ازش خوشش نمیاد با زن گرفتنش زندگی اینا رو سیاه کرد ی مادرشوهر عقده ایی و روانی که همس دویت داره پسراس سر ما هوو بیارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر همسر من خيلي خوبه ، ما ايران نيستيم بعد همش تو تل گرام برام متنهاي قشنگ ميفرسته، كلي ازم تعريف ميكنه
يكروز در ميون حتما به من زنگ ميزنه حالمو ميپرسه، خلاصه خداراشكر راضيم ازش
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
پدرشوهر منم خیلی باهام خوبه ولی حیف از نظر مالی زیاد به روی خودش نمیاره همه ی خرجای عروسی رو دوش شوهرمه
من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
وای عین پدرشوهر من میاد خونمون هی میگه فیلم تولد و عروسی نداری منم گفتم زنا راضی نیستن شما ببینید دی ...
عروسی ما آخرش قاطی بود،تالارو که نذاشتم ببینه ولی اخرشو تو مراسم مشغول بود نتونست ولی تو فیلم انقدر پرسید که حالم بد شد میخواستم پاشم بزنمش ،خیر سرشون مذهبی هم هستن،
متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!