2777
2789
بچه هاش چیزی نمیگن بش😮

ما که کلا باهاش زیاد ارتباط نداریم ولی چی بگن اینقدر وقیحه که همسر منم اثلا ازش خوشش نمیاد با زن گرفتنش زندگی اینا رو سیاه کرد ی مادرشوهر عقده ایی و روانی که همس دویت داره پسراس سر ما هوو بیارن

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر همسر من خيلي خوبه ، ما ايران نيستيم بعد همش تو تل گرام برام متنهاي قشنگ ميفرسته، كلي ازم تعريف ميكنه

يكروز در ميون حتما به من زنگ ميزنه حالمو ميپرسه، خلاصه خداراشكر راضيم ازش

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اره بابا اینقدر چندشو هیزه دوتا زن داره الانم کلی دوست دختر مردیکه خرفت

پدر شوهر منم چندش و هیزه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

پدرشوهر منم خیلی باهام خوبه ولی حیف از نظر مالی زیاد به روی خودش نمیاره همه ی خرجای عروسی رو دوش شوهرمه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
وای خیلی عذاب آوره

آره داشت فیلم عروسیمونو میدید همش میگفت فلان خانم کیه؟؟شاید ده بار ینفرو ازم پرسید که کیه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

پدرشوهرم واسه دخترام وقتربدنیااومدن نفری یه جفت النگوآورد واسه تولدشان واسه اولی تک پوش اورد واسه دومی پلاک زنجیر واسه شان گوشواره هم خریده ولی بعد هربار کادودادن مادرشوهرم باهاش دعوامیکرد

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
آره داشت فیلمذعروسیمونو میدید همش میگفت فلان خانم کیه؟؟شاید ده بار ینفرو ازم پرسید که کیه

وای عین پدرشوهر من میاد خونمون هی میگه فیلم تولد و عروسی نداری منم گفتم زنا راضی نیستن شما ببینید دیگه خفه شد

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
وای عین پدرشوهر من میاد خونمون هی میگه فیلم تولد و عروسی نداری منم گفتم زنا راضی نیستن شما ببینید دی ...

عروسی ما آخرش قاطی بود،تالارو که نذاشتم ببینه ولی اخرشو تو مراسم مشغول بود نتونست ولی تو فیلم انقدر پرسید که حالم بد شد میخواستم پاشم بزنمش ،خیر سرشون مذهبی هم هستن،

وای عین پدرشوهر من میاد خونمون هی میگه فیلم تولد و عروسی نداری منم گفتم زنا راضی نیستن شما ببینید دی ...

میگن پدر شوهر محرمه ولی خداوکیلی همش جلوش چیزای بلند میپوشم فقط موهام پیداست وگرنه لباسام همش پوشیدست چون اصلا احساس نمیکنم محرمه