2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته؟؟؟داستانای اینجا ۵۰درصد واقعی ۵۰درصدم فیکه زیادی ب اینجا متکی نشو

تک تکککک زنهایی که میشناسم و دیدم چ دور چه نزدیک +مادرم خواهرم دوستام همسایه فامیل همه شوهراشون خیانت کردن چع بزرگ چه کوچیک چه جنسی چه عاطفی چه چشمی

خوشگلترین دختر بور☀️

ببین متاهلم با عشق و علاقه و منطق تصمیم گرفتم اما باز میگم نمیشه قاطع بود بگم همیشه باهمیم . بهش گفتم ما همسفریم اگه روزی دیدیم بالی نیستیم برای پرواز هم راه مون درست جدا کنیم چون زخم خیانت ترمیم هم بشه ضربه اش موندگار...

خیانت برای هرکسی تعبیری داره خط قرمزهاواصول اخلاقی ادمها متفاوته، اما یادمون باشه خیانت به حس وفکر نیست، به رفتاره، چون زندگی زناشویی یه مسیر طولانیه ممکنه کم وکاستی هایی باشه و درست همون زمانکه پراز کمبود مهرهستی ودرگیر چالشهای زندگی، ازکسی خوشت بیادوفکرت کمی درگیرشه، اون دست تو نیست اما رفتار دست خودته که زودخودتو جمع کنی، بنابرین تارفتار اشتباهی نکردی و خط قرمزایی که توافق کردین رو ردنکردی خیانتی شکل نگرفته، خیانت یعنی هررفتاری باشخص سوم که اگه همسرت بفهمه مجموعه ای از احساسات رو‌تجربه میکنه از ناراحتی تا وحشت بعد حادثه! اما شما اگر قبل ازدواج مشاوره رفته باشین سلامت روانی خودت وطرف مقابلت رو بدونی، درصورت نیاز درمان و آموزش مهارتهای زندگی رو گرفته باشین این مسائل کمتر پیش میاد، چون مرحله قبل خیانت معمولا طلاق عاطفیه و قبلش دعواهای زیاد ، کسی که حل مسئله، نحوه درست ابراز حرفهاش، مدیریت هیجاناتش واین مهارتهای زندگی رو داره کمتر احتمال داره رابطه شون به دعوا و طلاق عاطفی وخیانت بکشه و زخم ها اونقدر عمیق نخواهند بود که نتونی گذشت کنی، چون

عشق چند مرحله داره، اشتیاق، زخم، فهم، اوج

درسته مشتاق هم میشیم اما ماهمه ضعف داریم و بعدمدتی بهمدیگه زخم میزنیم ممکنه کسی خیانت کنه یاهزاران زخم دیگه ! اما اینکه فکر کنی فقط اونه که ممکنه خطا کنه اشتباهه ولی اگه خودتو بذاری جاش ودرک کنی وگذشت کنی از مرحله ی زخم به فهم رسیدی، تازه اون زمان عشق واقعی روتجربه میکنی واوج میگیری