2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا شیطان بیکار است؟ایا تو شخص مهم هستی براش؟ایا امامی؟

خودمو که نگفتم چرا جبهه میگیرید سریع😒

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

اینکه میگن شیاطین جن و انس

جن ک خب مشخصه دو مدل جن داریم دیگ مسلمون و کافر

اون جنای کافر میشه روشون اسم شیطان گذاشت ولی اون شیطان اصلی که اسمش ابلیسه یه جای قران میگه فرشته س یه جا میگه جنه اون شیطانه که اصن امکان نداره ظاهر بشه برا ما

جن اگر بخواد میتونه ب شکل انسان ظاهر بشه

شیطان انس که میگن منظورش این نیس ک یه انسان کامل شیطانه ولی ب شکل انسانه ، اون‌ انسانی ک مغزشو شیطان اداره میکنه و کارای اونو میکنه منظوره

در کل ب نظرم خیر

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
اینکه میگن شیاطین جن و انسجن ک خب مشخصه دو مدل جن داریم دیگ مسلمون و کافراون جنای کافر میشه روشون اس ...

ممنون از اطلاعاتتون 🙏

اینکه میگن شیاطین جن و انسجن ک خب مشخصه دو مدل جن داریم دیگ مسلمون و کافراون جنای کافر میشه روشون اس ...

ابلیس فرشته نیست جن ولی انقدر عبادت کرد که داشت به مقام فرشته میرسید ولی در هر حال طرف بیکار نیست بیاد پیش شما ها 

شیطانم یدونه نیست

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ابلیس فرشته نیست جن ولی انقدر عبادت کرد که داشت به مقام فرشته میرسید ولی در هر حال طرف بیکار نیست بی ...

اون قضیه ی اول رو نمیدونستم

ولی شیطان اصلی همون یدونه س ، بقیه اونطور ک میگن بچه هاشن

میگن شیطان از خدا خواسته ب ازای هر انسانی که به دنیا میاد دوتا بچه به شیطان بده که بچه هاشو بزاره مسئول گمراه کردن اون انسان حالا نمیدونم 

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
ابلیس فرشته نیست جن ولی انقدر عبادت کرد که داشت به مقام فرشته میرسید ولی در هر حال طرف بیکار نیست بی ...

در قرآن گفته همه ملائکه به انسان سجده کردند جز شیطان، یعنی شیطان فرشته ست؛ 

وقتی حتی ساده ترین مسئله رو هم نمیدونی کسی مجبورت کرده نظر بدی؟؟؟  

برو جای دیگه پرخاش کن