2777
2789
عنوان

مادر شوهرم وارد خونمون شد

923 بازدید | 49 پست

ما طبقه بالای مادر شوهرم زندگی میکنیم و کلید خونه مون رو داشت هرچی به شوهرم میگفتم بگیر ازش ما تازه عروس دامادیم شاید خاستیم خلوت کنیم اما میگفت مادر بدون اجازه وارد خونه نمیشه اول بگم منو جاریم نوبتی میریم خونش رو تمیز میکنیم و آشپزی و اینا چون خودش میگه مریضم و نمیتونم دیروز شوهرم دو روز مرخصی گرفته بود گفت میخام استراحت کنم منم صبح نرفتم خونه مادر شوهرم گفتم با شوهرم باشم بعد از ظهر برم خونشون بعد ما داخل اتاق بودیم دره اتاق خاب رو قف نکرده بودم چون اصلا فکرشو نمیکردم بخاد بیاد یهو در باز شد شوهرم داد زد گفت نیا نیا اونم رفت داخل بذیرایی منم رفتم یهو شروع کرد به داد و بیداد که چرا نیومدی خونه رو تمیز کنی و آشپزی مگه نمیدونی من مریضم بعد رو به شوهرم گفت مگه تو اصلا زنتو تا الا ندیدی که اصلا یه دقیقه دور نمیشین چرا نمیومدی خونم بعدم رفت منم هیچی نگفتم شبش رفتم برا غذا صداش زدم اما نیومد غذاش رو بردم براش بزارم بر نداشت و اصلا حرف نزد باهام امروز صبح بعد از صبحانه با شوهرم رفتیم خونش بازم باهامون حرف نزد بعد همون لحظه خواهرش زنگ یکم حرف زد بعد یهو گفت پسرای من که دلشون میخاد بیرونم کنن از خونه حتی میرم خونه هاشون منو میگن برو بیرون واسه خونم هیچی نمیخرن سه روزم گشنه باشم چیزی برام نمیارن زن هاشونم که بدتر ما هم بلند شدیم و امدیم الا از صبح شوهرم اینقدر حساس شده دیشب که هرچی بهش گفتم بیا بریم بیرون گفت نه الان امشب مامانم نارحته اگه بریم بیرون بیشتر نارحت میشه امروزم اصلا نزدیکم نمیشد همشم میگه برو ببین مامانم چیزی لازم ندارع برو غذا درست کن ببین چیزی نمیخاد الا اینا به کنار بهش گفتم کلید هارو بگیر ازش شاید بازم بیاد اما عصبانی میشه و دعوامون شد سر این به جای اینکه عصبانی بشه هنوز طرفداری میکنه و بیشتر روش حساس شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو همون چندخط اول میشه به عمق فاجعه ای پی‌برد

چرا مادرشوهر باید کلید شمارو داشته باشه؟ حریم خصوصی معنی نداره براشون و براتون؟

درسته مادرشوهرت مریضه ولی یه شخصه اصلااا لزومی نمیبینم عروسی یک‌روز درمیون بره خونشون رو تمیز کنه

اگر خیلی از این موضوع اذیت میشن‌ پول بدن خدمه ای کسی بیاد تمیز کنه

جایگاه خودت رو در حد عروس حفظ کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دلش خواسته ببینه،ناراحت شده گفتین نیا🤐😂

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
چه صبری داری تو

واقعا تازه صبح تا شب پسر جاریمو میاره خونمون و اصلا نمیزاره ببرم خونشون چون جاریم باردارهاگه چیزی بگمم که وای جنگ جهانی راه میوفته شوهرمم که پشت اوناست چون بچه برادرش رو دوست داره

یکم سیاست داشته باش

الان هیچی نگو و و هر چی شوهرت و مادر شوهرت گفتن بگو درسته .بعد که همه آروم شدن تو کم کم شروع کن حرفای خودت بزن و به شوهرت بگو دیگه آرامش ندارم و هر لحظه میترسم بیاد خونمون و ....همه ی کارایی که برای مادر شوهرت انجام میدی هم هر روز به شوهرت بگو 

تلاش میکنم برای سرنوشت 

دراز داخل قفل کن کلید هم بزارتوقفل تا نتونه کلید بندازه بازکنه استرس رابطتون نابود میکنه کم کم به شوهرت بفهمون مقصرهم مامانشه صددرصد

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

هروقت هواسش نیست کلید رو خونتون رو زود بردار تا فکر کنه گم کرده بعد برو بیرون گم و گورش کن و سعی کن با همشون سر سنگین بشی حتی اگه شده بزرگترتو هم وارد مسئله کن تقصیر کار تو نیستی ببخشیدا ولی اون مادر شوهره عفریتته

والا من جای شما بودم بهیچعنوان هیچ کاری برا این زن زبون دراز انجام نمیدادم چطور برا فضولی و خبرکشی و فتنه حالش خوبه برا کار خوب نیس 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺