2777
2789
عنوان

مادر شوهرم وارد خونمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 49 پست
یکم سیاست داشته باشالان هیچی نگو و و هر چی شوهرت و مادر شوهرت گفتن بگو درسته .بعد که همه آروم شدن تو ...

میترسم بدتر شه چون خیلی کار های دیگه میکنه اگه تاییک های قبل رو دیده باشی متوجه میشی

هر بار خودش نزدکیم‌میشد اما امروز همش میگه اصلا کار خوبی نیس روز خیلی باهم باشبم یکی میشنوه و اینا ا ...

واقعا هنوز داری فکر میکنی خودت مقصری ؟؟؟ ببخشید اما همسرت اختیار خصوصی ترین مسئله زندگیتون هم دست مادرشه فاجعه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تازه صبح تا شب پسر جاریمو میاره خونمون و اصلا نمیزاره ببرم خونشون چون جاریم باردارهاگه چیزی بگ ...

دیگه حرفی ندارم

بگو مسئولیت داره جلوش وایسا وگرنه تا آخر عمرت باید جلو خانوادش خم شی سلامتیت هم از دست میدی دورازجون

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
والا من جای شما بودم بهیچعنوان هیچ کاری برا این زن زبون دراز انجام نمیدادم چطور برا فضولی و خبرکشی و ...

شوهرم عصبانی میشه اگه نکنم گه کلا من مقصر میشم همین الانشم که میکنم شوهر هنوز پیشتم نیس بعد دیگه واویلا

اره میدونم هر راهی بگی امتحان کن بیشتر سر لج میشن ولی بهتر نمیشن

با خانوادت بیا وسط الان اولای زندگیته چون مادرم تا حدودی اینطور بوده مصمم رو حرفم که زودتر باید با مادرشوهرت برخورد کنی

الان که هرچی میگم گوش نمیکنه و عصبانی میشه

حالا خودت در رو قفل کن نزدیکش هم نشو لوس بازی هم درار بالاخره نزدیکت میشه پسش بزن بگو مامانت در بازنکنه بگو استرس میگیرم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
میترسم بدتر شه چون خیلی کار های دیگه میکنه اگه تاییک های قبل رو دیده باشی متوجه میشی

تایپیکات ندیدم.ولی با همین تایپیکت فهمیدم مادرشوهرت چقدر سیاست داره.تو هم باید سیاست داشته باشی.نباید به شوهرت بگی کلید ازش بگیره.باید جوری سیاست بخرج‌ بدی که شوهرت خودش تصمیم بگیره کلیدو بگیره یا لطفای تو برای اونا رو کمتر کنه

مثلا تو دوران پریود خودت بزن به درد شدید و برو دکتر.بگو‌ دکتر گفته اینقد استرس و اظطراب داری که کل هورمونات بهم ریخته و با این روند پیش بری برای بارداری خیلی اذیت میشی . از قبلشم خیلی پیش زمینه بزار درست کن که مردم از بس کارای دوتا خونه رو انجام دادم و بچه مردم نگه داری کردم و همش استرس دارم کارام تموم بشه.

تلاش میکنم برای سرنوشت 
شوهرم عصبانی میشه اگه نکنم گه کلا من مقصر میشم همین الانشم که میکنم شوهر هنوز پیشتم نیس بعد دیگه واو ...

بالاخره باید مهار رندگیتو دستت بگیری 

همین همسرت خونه مادر شما حاصره ی لیوان جابجا کنه یا کاری انجام بده؟ شما وظیفه نداری ب دوتا خونه رسیدگی کنی اینو همیرت باید بفهمه اگه خیلی نگران مادرشه خودش باید کارای مادرش انجام بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

اسی منو جاریم و مادرشوهر تو یه ساختمونیم جاریم از اول کلید رو درش بود و در هم باز ولی من از اول در رو بستم و کلید هم نذاشتم،ببین کم کم جلو برو الان چون مادرش ناراحته هر چی بگی اوضاع بدتر میشه بذار شوهرت برگرده به حالت اول بعد بگو

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺