2777
2789
عنوان

ساعت مطالعه تو سال کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده ای که همش صداهای حرف زدنشون توی گوشته باید چیکار کرد دقیقا؟؟ گاهی دلی میخواد کتابامو پاره ...

من سروصدا رو درکت میکنم

خصوصا خونه‌ای که بچه‌ی زیر ۱۰ سال داره

اگه میتونی برو کتابخونه یا پانسیون

من با محیط کتابخونه و پانسیون اصلا سازگاری نداشتم برای همین خونه‌ی جدا داشتم

همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🤍

خونه هیچکدوم از اقوامت اوکی نیس بری؟

نه بابا همه جا بدتر اینجاست 

باورت میشه یه تایمایی هندزفری میذاشتم تو گوشم آهنگ میخوند منم درس میخوندم بعدش دیدم من هیچی نمیفهمم اینجوری اصلا 

من سروصدا رو درکت میکنمخصوصا خونه‌ای که بچه‌ی زیر ۱۰ سال دارهاگه میتونی برو کتابخونه یا پانسیونمن با ...

باور کن اصلا بچه زیر 10  سال نداریم همه بزرگن ولی از یه  بچه 10 ساله بدترن 

پانسیون نداریم اینجا کتابخونه هامون هم تق و لقه یه روزایی باز نیست فکر کنم یکی بیشترم نباشه 

منم نمیتونم توی کتابخونه راحت نیستم ولی اگه میدونستم یه کتابخونه خوب داریم میرفتم بهتر از اینجا بود 

باور کن اصلا بچه زیر 10 سال نداریم همه بزرگن ولی از یه بچه 10 ساله بدترن پانسیون نداریم اینجا کتاب ...

شهر ما هم همینه

متاسفانه کاریش نمیشه کرد. یا باید با سروصدا بخونی یا متقاعدشون کنی کمتر سروصدا کنن

یا وقتایی که خوابن و خونه آرومه درس بخونی

شهر ما هم همینهمتاسفانه کاریش نمیشه کرد. یا باید با سروصدا بخونی یا متقاعدشون کنی کمتر سروصدا کننیا ...

نمیتونم شبا درس بخونم چون مدرسه هم میرم

متقاعد نمیشن صدبار تذکر دادم فایده نداره 

من تازه اتاق ندارم کنار پذیرایی یه میز گذاشتم بتونم درس بخونم کاملا واضح همه حرفاشون رو میفهمم اینقدر عصبی میشم دلم میخواد کتابامو پاره کنم 

کسایی که مثل من دیر شروع کردن صدبرابر میخونن تا خودشون رو برسونن بعد من هیچی از مهر شروع کردم یه ماهو نیم گذشته هیچ پیشرفتی نداشتم چون اصلا شرایط خوندن ندارم 

توقع دارن من فقط هندزفری بزارم تو گوشم ویدیو ببینم پس کی بخونمشون کی تست بزنم

نمیتونم شبا درس بخونم چون مدرسه هم میرممتقاعد نمیشن صدبار تذکر دادم فایده نداره من تازه اتاق ندارم ک ...

اگه میتونی نرو مدرسه

یا توی مدرسه کلاسای غیرضروری رو بپیچون و برو تست بزن

یا هرجور شده با سروصدا اوکی شو

اگه میتونی نرو مدرسهیا توی مدرسه کلاسای غیرضروری رو بپیچون و برو تست بزنیا هرجور شده با سروصدا اوکی ...

نمیشه نرم معلما خیلی گیرن رو کلاسشون هم نمیشه کاری کرد

بنظرت هندزفری بزارم آهنگ گوش بدم اشتباه نیست؟ 

کلا خودم میدونم امسال نمیتونم قبول شم