2777
2789
عنوان

مادر شوهرم وارد خونمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 49 پست
حالا خودت در رو قفل کن نزدیکش هم نشو لوس بازی هم درار بالاخره نزدیکت میشه پسش بزن بگو مامانت در بازن ...

امشب همین کارو کردم و دعوامون شد و خابید بهش گفتم تا قشنگ یه کاری نکنی نمیزارم نزدیکم بشی من استرس دارم گفت نزار و گرفت خابید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دنبال مقصر و بحث این یکی دو روزت نباش..از منی که هششت ساله با خانواده همسر یک جا هستیم به تو نصیحت:حریم خصوصی داشته باشه و خودتو حمال دیگران نکن

اول کلید خونه رو بگذار پشت در یا قفل کن که دیگه بدون اجازه وارد نشن؛بعدهم کار و اشپزی رو کم کم به خودشون واگذار کن چون مشخصه عادت کردن؛سوم بچه جاری امانته برای خودت مسئولیت درست نکن؛

خودتو بکش کنار تا با ارامش زندگی کنی.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
تاپیک قبلت رو دیدم گفتی می‌خوایم اقدام بارداری کنیم خواهشاً تا مطمئن نشدی شوهرت پشتته باردار نشو

اما ببین چقدر داخل فشارم میگم شاید اگه باردار بشم یکم پشام باشه چون خیلی دوست داره بچه رو 

امشب همین کارو کردم و دعوامون شد و خابید بهش گفتم تا قشنگ یه کاری نکنی نمیزارم نزدیکم بشی من استرس د ...

بی خیال بگیر بخواب خودش آدم میشه به کارت ادامه بده

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اره این درسته

همیشه سعی کن خودت مظلوم نشون بدی جلوشوهرت.جوری نشون بده که تو خودت راضی هستی ولی داره تاثیرای بد میزاره رو زندگیت.اینجوری خودش بدون اینکه تو چیزی بگی کارارو انجام میده

تلاش میکنم برای سرنوشت 
اره

اون تاپیکت که گفتی بچه برادرشو بغل می‌کنه هم بودم،اسی مردا یه اخلاقی دارن هرچی بیشتر درباره یه موضوعی حرف بزنی یا غر بزنی از لجت بیشتر همون کارو میکنن از راه دیگه وارد شو

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
اما ببین چقدر داخل فشارم میگم شاید اگه باردار بشم یکم پشام باشه چون خیلی دوست داره بچه رو

خب اگه میخوای باردار شی باید سیاستت رو زیاد زیاد بکنی خیلی ناز کن و کمتر کار های خونه مادر شوهرت رو بکن و بعد کلا بگو این خونه رو نمی‌خوام و عوض کن و فلان ،،،،،،اکه مطمئن نیستی که عوض بشن خواهشششا زندگی یه بچت رو به باد نده