2777
2789

دارم تحقیق میکنم ممنون میشم کمکم کنین

کسی بوده که عمل کرده باشه و همه جوره راضی باشه ؟ اسم دکترتون رو لطفاً بهم بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز

خوبید؟ ببخشید ربطی به این تاپیک نداده.

خیلی وقت پیش تو یکی از تاپیک ها دیدم که نوشتی قد پسرت کوتاهه. منم این مشکل رو دارم.قد پسر منم کوتاهه.خواستم بهم مشورت بدی. تو این مدت راهی پیدا کردی برای بلند شدنش؟ یا چه تغذیه یا چه کار ها و چه داروهایی به نظرت موثر تر بوده و بلاخره یه تکونی بهش داده؟ 

منم مادرم و نگران

منم از نگرانی دربیار 

خدا خیرت بده

سلام عزیزخوبید؟ ببخشید ربطی به این تاپیک نداده.خیلی وقت پیش تو یکی از تاپیک ها دیدم که نوشتی قد پسرت ...

سلام عزیزم من خیلی پیگیری کردم و در نهایت با یه آندوسکوپی متوجه شدیم پسرم التهاب معده و رفلاکس پنهان داره وقتی داروهاشو خورد در نهایت تعجب قد کشیدنش نرمال شد.بازم یکم لاغره ولی رشدش بهتر از قبل شده حتما ببرش متخصص تغذیه و متخصص غدد که از همه نظر بررسی بشه 

سلام عزیزم من خیلی پیگیری کردم و در نهایت با یه آندوسکوپی متوجه شدیم پسرم التهاب معده و رفلاکس پنهان ...

ممنونم عزیزم جواب دادی.

الان که ۲۲ ماهشه بازم خوبه ببرم دکتر غدد؟ یعنی زود نیست؟ نمیگن چرا الان آوردیش؟

ممنونم عزیزم جواب دادی.الان که ۲۲ ماهشه بازم خوبه ببرم دکتر غدد؟ یعنی زود نیست؟ نمیگن چرا الان آوردی ...

خواهش میکنم عزیزم

نه اتفاقا اگه قد و وزنش نرمال نیست هرچه زودتر ببریش بهتره چون زود جبران میشه و از همسناش عقب نمیوفته 

سلام عزیزم خوبین من تاپیک فرزند خواندگی تون رو تا آخر خوندم 

الان من هفته دیگه انشالله قراره بریم برای اقدام به فرزند خواندگی 

یزد می‌شینم 

09931574667

این شمارمه لطفا باهم تماس بگیرن سوال دارم ازتون