2777
2789
عنوان

شوهرم جای خوابشو ازم جدا کرد😭😭

326 بازدید | 19 پست

فقط چون بهش گفتم چرا عکسه دختری که ۳ سال پیش میشناختیش هنوزم تو گوشیته

خدایا چقد من بدبختم

فقط اومدم اینجا بگم که خالی شم وگرنه حال ندارم کامنت جواب بدم بدنم میلرزه ببخشید😭

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم

جوابش چی بود؟

و تو چرا گریه میکنی؟

وقتی میدونی اون اشتباه کرده چرا گریه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شما یکم ساده ای ،،، ایشون به خاطر حرف شما جاشو جدا نکرده ، ایشون رفته با خیال راحت به هکسا نگاه کنه بهانه رم دادی دستش

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

من نمیدونم وقتی هنوز عشق قبلیشون توی دلشونه برای چی زن میگیرن

کمبود عزت نفس ، گرفتن امتیاز احتماعی ( اقایون هر چی بیشتر دورشونو پر میکنن فکر میکنن توی جامعه بیشتر خفنن)

دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و تحلیلگر ارشد …( لایف کوئچ )  شغل گرافیست و طراح سایت و فناوری شبکه 

جوابشعنوان تاپیکم...

یعنی همین؟

بدون هیچ جمله ای؟

و این تو رو به فکر وانمیداره که چرا؟

اگه جواب منطقی داشت بهت میگفت دیگه نه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
البته عشق هم نیستقطعا اگه تورو دوست نداشت که باهات ازدواج نمیکرد

😐 کی‌میگه؟ مردان همزمان میتونن عاشق دوز تا زن باشن

نه عزیزم شما یکم ساده ای ،،، ایشون به خاطر حرف شما جاشو جدا نکرده ، ایشون رفته با خیال راحت به هکسا ...

عزیزم ایشون همینجوری حالش بده سعی نکن با نگاه خودت بیشتر حالشو بد کنی.همینجوریش آدم داغون میشه این حرفا رو هم میگین بدتر

جوابش چی بود؟و تو چرا گریه میکنی؟وقتی میدونی اون اشتباه کرده چرا گریه؟

ببین اروم باش و بزار راحتت کنم  ( خیانت یعنی هر کاری هر فکری هر چیزی که در حضور شما انجامش نمیده ،،، حالا فهمیدی بهش گفتی. اولاا اون خطاکاره دوم اینکه شما درسته اشتباه بوده انتخابت ، این اقا قطعا هین یه مشکل رو نداره که بغضت  ترکیده  فدات شم، لازمه بدونی الان بفهمه یا ببینه حالتو بیشتر ازت نا امید میشه ( یه زن قوی همونیه که هیچ مردی جرات رفتار بد باهاش رو نداره) ینی گریه نکن سعی کن اروم بگیری بفهمی ، الان یه اتفاق رو تبدیل نکنی به فاجعه شاید رفته نکاه کرده ببینه چه دماغ بی ریختی داشته هان؟ جاشو جدا کرده میتونه نگرانی های کاریش باشه ،،، اما مشخصا مشکل اعتماد داره وگرنه علتش رو برات میگفت میخوای حالت خوب باشه همیشه رازش اینه که ضعیف نباشی و از خودت سوال کنی چرا باید برای کسی که کنارم نخوابید گریه کنم؟؟؟ مشخصا لیاقتم انقدر کم نیست!؟ سوال کن از خودت و اینکه توضیحاتشو قبول نکن ،،،، یه دور دیگه تمام رفتاراشو کاراشو چک کن 

عزیزم ایشون همینجوری حالش بده سعی نکن با نگاه خودت بیشتر حالشو بد کنی.همینجوریش آدم داغون میشه این ح ...

حالش بیخود بده اتفاقا شما دوستی خاله خرسه رو بزارید کنار گذشت زمان سوختنو ساختن چرا یک زن باید برای یه مرد گریه کنه ؟؟مشکلش این نیست ( این خانم مشخصه خیلی ارومه همیشه ندیده میگیره ) حال خوب اولش تلخه ولی انقدر سازش از ادم بلانسبت نباید یه اخمق بسازه که