2777
2789
عنوان

میگم بچه ها من ازهمسرم‌کینه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 88 پست
بهانه اش این بود ماشین نداره ..نمیدونم هرکار که کرد ادم سالمیه تفریحشم سالمه ولی منو شکست بدم شکست

من و همسرم از روز اول قرار گذاشتیم بدون هم سفر نریم هیچ وقت، مگه موارد خیلی ضروری 

جان و جهان من تویی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم همه اینارو زبون میریزه یا جوری رفتارمیکنه انگارمن مقصرم..الانم ماشین نداره .ماهی بالای ۵۰ قسط د ...

الان روزهای سخت زندگیشه

صبر کن

الان وقت مناسبی نیست چون نداره

بذار وقتی وضعش بهتر شد بگو 

خب الان نداره ببره شمارو 

هروقت داشت بگو

دیگه اجازه نده بره یعنی چی خوش گذرونی اونم یه هفته

حق ندارن بعد متاهلی

واقعا حق دارن برن؟

کاش ما خانما دستمون جلو شوهرمون دراز نبود

بله واقعا الان ۵۰ توکارتم ندارم..چندروز پیش گفتم گفت چقد پیله ای هی می گی پول ..میدونی ادمی نییت پول نده یا خرج نکنه الانم‌میدونم دستس تنگه اما من دیگه صبر ندارم ونمیتونم درکش کنم اصلا باورش ندارم فقط بخاطر ذهنیتی که واسم درست کرد. ニ الانم خیاطی بددم میترسم شروع کنم نمیزاره

من و همسرم از روز اول قرار گذاشتیم بدون هم سفر نریم هیچ وقت، مگه موارد خیلی ضروری

ما هم گذاشتیم ولی چه فایده موقع سختی یادخودش افتاد تازه بدتر طلب کار بود ..حتی داداشش منو سوژه کرده بود شوهرم بدون من رفته ..اینقد دوسش داشتم میپرستیدمش اما الان چی بخاطر یه کار کلا دوحیه ام رفت 

الان روزهای سخت زندگیشهصبر کنالان وقت مناسبی نیست چون ندارهبذار وقتی وضعش بهتر شد بگو خب الان نداره ...

عزیزم‌میدونم سختشه ادمی نیست دلش نشه یا خسیس باشه ..اما من نمیتونم درکش کنم کینه دارم..نمیدونم چرا دلم صاف نمیشه .. اونم اونجور که باید ددکم کنه نمیکنه ..کاش دیگا هیچوقت اینکارو نکنه چون براخمیشه ازچشمم میفته

میدونم ناراحتی و حق داری ولی این کینه و ناراحتی اول به خودت اسیب میزنه به خاطر خودت و بچه ات ببخش و ته دلت بگو به خاطر خدا به خاطر آرامش خودم و آرامش بچه ام بخشیدم گذشت کردم به خدا حالت خوب میشه 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اخه نبایدم میرفت درست نیست یعنی چی؟نمیشد سخت تر بگیری بهش اتمام حجتی چیزیپول داد به شما یا کلا ول کر ...

عزیزم خیلی بحث کردیم اینقد حرف بهم زد حرفاش یادم میا د بیشتر کینه میکنم.نپول میزاره میره ..خیلی سخت گرفتم ولی انگار لج کرده بود خیلی اذیت شدم ن بخاطر مسافرت بخاطر ارزشی ک بهم قایل نشد نتونستم کناربیام باکارش مخصوصا حرفاش .

یه روز صبح پاشدم دیدم شوهرم و وسایلش نیست ، رفته بود کیش .... انقد فحشش‌دادم و گریه و داد وبیداد و د ...

آفرین به غیرتت ...به خودت افتخار کن ...

موقع شروع نترسیدی ؟

چطور شد به این نتیجه رسیدی که کاری که انتخاب کردی درسته ..

.خیلی از ما اینجا آویزون شوهرانمون هستیم .که به خاطر مسایل مالی هر طور دوست دارن با مارفتار میکنن..

فقط نمیدونیم چطور باید شروع کنیم .از کجا ؟

میدونم ناراحتی و حق داری ولی این کینه و ناراحتی اول به خودت اسیب میزنه به خاطر خودت و بچه ات ببخش و ...

اسیب زده وسواس فکری گرفتم ..دچار مقایسه شدم کا بیشتر درکم میکرد اینقد دعا کردم قران نتونستم دیگه مثل قبل دوسش داشته باشم الانم اینجور رفتا رامیبینم یا میخوام درکش کنم نمیتونم

یه روز صبح پاشدم دیدم شوهرم و وسایلش نیست ، رفته بود کیش .... انقد فحشش‌دادم و گریه و داد وبیداد و د ...

منم ازهمین اذیت شدم ن مسافرت رفتنش .حتی بهش گفتم با بچه ام میرم مجردی ولی برگشت گفت هرگوری میری برو حق نداری بچه ببری ..لج کردم حتیی حق و بهم نداد..الانم باهاش مثل سابق نیستم یعنی نمیتونم باشم اگه باشمم همش اداست ..به ادم حس بی ارزشی میدن حتی نمت ونم بگم دوسش دادم  

عزیزم خیلی بحث کردیم اینقد حرف بهم زد حرفاش یادم میا د بیشتر کینه میکنم.نپول میزاره میره ..خیلی سخت ...

باید بری مشاوره

اگر اینجوری ادامه بدی سرد میشی ازش مشکلتون حاد نیست

قابل بازسازیه

ببین اگر پدر خوبیه و همیچسر بدی نیست

ببخشش

نه چون اون ارزشش داره

چون تو با ارزش و بخشنده ای

یادت باشه که همه ما اشتباه میکنیم

و به همون اندازه بدرگاه خدا بخشیده میشیم که دیگران رو بخشیدیم

الان روزهای سخت زندگی همسرته

وقت خوبی برای مطرح کردن این موضوع نیست

الان بهش ببخش ببین توی روزهای خوشیش چه میکنه

آفرین به غیرتت ...به خودت افتخار کن ...موقع شروع نترسیدی ؟چطور شد به این نتیجه رسیدی که کاری که انتخ ...

همون موقع که نبود ، ایتانصب‌کردم ، چون همه خانواده م ایتا داشتن ، اتفاقی با یک مدرس آشنا شدم و دوره ش رو خریدم ، قسطی ، یک قسط رو قرض گرفتم از کسی و دادم ، گوشیم انقد خراب بود که میزدم توی شارژ فقط کار میکرد ، با همون وضع دوره رو می‌دیدم ، کم کم که دوره کامل شد شوهرم یه j5 داشت داد به من ، منم با دوستای همون دوره آشنا شدم و ادمینی‌شروع کردم ، گوشی دومم رو به بابام گفتم برام قسطی بگیر من از حقوقم قسط‌میدم ، خدا خیرش بده گوشی برام‌خرید ، پول نگرفت ، الان گوشی بعدی رو انشاءالله خودم میخرم ، حقوقم درحدی هست که هرچی خواستم بخرم  و حتی برم جایی نگم بهش پول بده ، خودش هم متوجه شده ، اوایل با کار کردنم مخالفت می‌کرد ، منم گفتم نمیتونم روی تو حساب‌کنم ، صبح پاشدم دیدم خونه زندگیم نیست و هیچی ندارم و ... نزنم توی سر خودم ، با خیال راحت برم دنبال تفریحم 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃