2777
2789
عنوان

میگم بچه ها من ازهمسرم‌کینه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 88 پست
باید بری مشاورهاگر اینجوری ادامه بدی سرد میشی ازش مشکلتون حاد نیستقابل بازسازیهببین اگر پدر خوبیه و ...

به ر وش نمیارم نیاوردم دیگه ..ولی الان‌دلم تفریح میخواد وای راحت میگه پول نیست وقت نیس فلانه ..نمیدونم حالم بده واقعا

منم ازهمین اذیت شدم ن مسافرت رفتنش .حتی بهش گفتم با بچه ام میرم مجردی ولی برگشت گفت هرگوری میری برو ...

من بهش گفتم برم‌جایی با خودم بچه نمیبرم ،‌من میرم تفریح نمیرم بچه داری ، رفتی و من موندم و دوتا بچه ، من میرم تو بمون و دوتا بچه ، الکی گفتم ولی جدی گفتم

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌میدونم سختشه ادمی نیست دلش نشه یا خسیس باشه ..اما من نمیتونم درکش کنم کینه دارم..نمیدونم چرا د ...

حق داری نباید اینکار میکرد هیچجوره

امیدوارم خدا انقدر نور ببخشه به قلبت که بتونی ببخشیش 

و خدا درک بالایی به همسرت بده و متوجه شه اشتباه کرده تا به بهترین صورت بیاد و از دلت دربیاره

امیدوارم در روزهای سخت ببخشیش

ایشونم در روزهای خوشی جبران کنه به بهترین نحو

من بهش گفتم برم‌جایی با خودم بچه نمیبرم ،‌من میرم تفریح نمیرم بچه داری ، رفتی و من موندم و دوتا بچه ...

همسر من خودخواهه راضی نمیشه مجردی بری...ولی کاش زودتر شروع کرده بودم یه دوره شروع کردم دیگه نزاشت الانم به خاطر ۳تومن پدل میگه پیله ای

به ر وش نمیارم نیاوردم دیگه ..ولی الان‌دلم تفریح میخواد وای راحت میگه پول نیست وقت نیس فلانه ..نمیدو ...

صبر کن خواهر من

فشار نیار یه وقت خدایی نکرده گرفتار خلاف میشه

الان شما صبر پیشه کن به نیت حضرت زینب

اگر در خوشی و روزهای خوبش پشتت نبود و کار زشتش تکرار شد

دیگه فرصت بهش داده بودی دیگه

اونجا مساله رو محکمتر حل میکنی

حق داری نباید اینکار میکرد هیچجورهامیدوارم خدا انقدر نور ببخشه به قلبت که بتونی ببخشیش و خدا درک بال ...

ممنون عزیزم ..خودمم ازخداخواستم خودش اینقد دلتنگ من و بچه بشه خودش تحمل نکنه بدون ما ...خیلی تلاش کردم بتونم ولی باز با ی اشتباهش یادم میا د ..کاش درست شه قدرمو بدونه ...

مامانش خونشون روبروی ماست ، شب قبلش غذا گذاشتم رفتیم خونه مامانش خوردیم، نمک به حروما یکیشون نگفت ما ...

احتمالا بخاطر هزینش بوده

تعجب کردم با پدر مادرش

شاید اونا دادن هزینش ایشونم هول شده

گفته اگر بگم نمیذاره برم

خب توجیحش چی بود 

چطوری تحمل کردید این کار رو

احتمالا بخاطر هزینش بودهتعجب کردم با پدر مادرششاید اونا دادن هزینش ایشونم هول شدهگفته اگر بگم نمیذار ...

ازش توضیح نخواستم ، گفت اگه بهت میگفتم همینطوری داد و بیداد و دعوا میکردی. 

ولی بخاطر هزینه ش نبوده 

ده روز اونجا بود 

بهش گفتم برام مهم نیست برگردی یا نه ، ولی اگه قراره حتی جنازه ت برگرده بهم بگو کی 

خیلی فحشای ناجور دادم ، هیچوقت این‌کارش رو نمیتونم هضم کنم ، برنامه شون از خیلی قبل تنظیم بوده به من نمیگفتن

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
همون موقع که نبود ، ایتانصب‌کردم ، چون همه خانواده م ایتا داشتن ، اتفاقی با یک مدرس آشنا شدم و دوره ...

مشخصه که هوش بالا و پشتکار زیاد داری .شجاعت هم چاشنی کارت کردی .

یعنی با ادمین بودن میشه به خواسته هامون رسید ؟؟

ازش توضیح نخواستم ، گفت اگه بهت میگفتم همینطوری داد و بیداد و دعوا میکردی. ولی بخاطر هزینه ش نبوده د ...

خب منم شوهرم همینجور بود برنامش ازقبل بود فهمیدم به روش اوردم خودشو زد به وون راه کولی بازی دراورد دید زورم نمیکنه دعوا راه انداخت منو مقصر کنه ..اما من کوتاه نیومدم اونم رفت ..ازاین حرکاتش بیشتر میسوزم ..براخودش برنانه ریزی داشت فقط میخواست روزی بره اوند خونا به خودش رسیدمن گفتم قهریم میخواد بیاد اشتی اخه خیلی به رابطه اهمیت میده به خودش رسیده بود ..هرچی منتظر موندم نیومد تد لب بازکردم باه اش حرف زدم گفت میخوام برم ..یه هفته قبلشم ن رابطه داشتین ن تشتی بودیم برا اولین با ر نرفتم سمتش والانم دیگه نمیرم سمتش...واسه این کاراش شکستم