2777
2789
عنوان

میگم بچه ها من ازهمسرم‌کینه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 88 پست
منم همین ۳ساله ازش کینه دارم هرکاریم میکنم ازذهنم نمیره اونم یبارنیومده اقرارکنه به اشتباهاتش منم دی ...

اخه من ازاولشم قانع بودم خرج میکنه اماخرج اضافی نداشتم الانم بخوام زیادنمیده به چه شیوه ای بگیرم ؟؟

اخه من ازاولشم قانع بودم خرج میکنه اماخرج اضافی نداشتم الانم بخوام زیادنمیده به چه شیوه ای بگیرم ؟؟

بایداز اول عادتش میدادی چندساله عروسی کردی؟مال من خسیس بود بابدختی الان نرمال شده بابدبختی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایداز اول عادتش میدادی چندساله عروسی کردی؟مال من خسیس بود بابدختی الان نرمال شده بابدبختی

۱۱ سال..خسیس نیست پول میده ..الان قسط داره کمترمیده ..ولی خودم با خرج سنگین عادتش ندادم ...الان یه هو مثلا بخوام مو رنگ بزنم ۴تومنه نمیده مثلا

۱۱ سال..خسیس نیست پول میده ..الان قسط داره کمترمیده ..ولی خودم با خرج سنگین عادتش ندادم ...الان یه ه ...

عادتش ندادم به تفریح اومدن به همراه بودن همه جا والان اذیتم درست نمیشه

اره قسط سنگینم داره ..ولی میگم چون قلبا ناراحتم دلم نمیسوزه و همش فک میکنم شاید عمدا نده

مال منم قسط داره ودلمم نمیسوزه اما درحد ۴تومن مورنگ نمیکنم چون نمیده میگم من خیلی حالاتغییرش دادم ولی هرادمی بادیگری فرق میکنه شاید شوهرشما تغییرکنه مثلا بگو فلانی دوستم انقدشوهرش پول رنگ موشو داد مستقیم نگو توتعریفا بگو همیشه بامثال بگو تاترغیب بشه

مال منم قسط داره ودلمم نمیسوزه اما درحد ۴تومن مورنگ نمیکنم چون نمیده میگم من خیلی حالاتغییرش دادم ول ...

انشالله بشه الان سه تومن میخوام ..یه ماهه میگه نیست ..سخته بدهی دارم جایی ‌‌‌..درکل قسطشم سنگینه ....ازهمون ادل هرجور تا کنی همون میشع

انشالله بشه الان سه تومن میخوام ..یه ماهه میگه نیست ..سخته بدهی دارم جایی ‌‌‌..درکل قسطشم سنگینه ... ...

اره افرین منم شنیدم شوهرو هرجورعادت بدی همونطوری میشه متاسفانه منم اوایلش یذره شل گرفتم بعضیا همون تونامزدی پول توجیبی میگیرن ازشوهرشون

اره افرین منم شنیدم شوهرو هرجورعادت بدی همونطوری میشه متاسفانه منم اوایلش یذره شل گرفتم بعضیا همون ت ...

اره من پول میگیرم کارت میگیرم اما اینکه یه هویی ماهی ۳.۴ تومن بگیرم نبود مثل هر دفه ۵۰۰ .یه تومن یا لازمم بود کارت میگیرفت م یا میزد با کارتم ولی اینکه یجا بگیرن نبود ..ولی یه جاری دارم ازاول شوهره رو به پول دادن لباس خریدن تفریح هنه هم لاکچری مارک وگرون ازودل عادت داده من وسیله گرون میگیرم حتی برادرشوهر پول نداشته باشه باید جور کنه همه چی جوری عادت داد که شوهره خودش میگه برو لباس بخر برو فلان کار کن ...بعد مادرامدمون خوبه الان عرای سه تومن پول گرفتم بلدنبودم‌کسی نبود یادم بده

اره من پول میگیرم کارت میگیرم اما اینکه یه هویی ماهی ۳.۴ تومن بگیرم نبود مثل هر دفه ۵۰۰ .یه تومن یا ...

عیب نداره عزیزم گفتم که ادماهم باهم فرق میکنن برادرشوهرت وشوهرت وشوهرمن یکی نیستن هرکدوم یجورن اصلا ایرادنداره ماهی روهروقت ازاب بگیری تازس 

عیب نداره عزیزم گفتم که ادماهم باهم فرق میکنن برادرشوهرت وشوهرت وشوهرمن یکی نیستن هرکدوم یجورن اصلا ...

ممنون وقت گذاشتی عزیزم ..انشالله عاقبت شماهم ب خیر یشه

ممنون وقت گذاشتی عزیزم ..انشالله عاقبت شماهم ب خیر یشه

همچنین عزیزم سلامت باشی ان شالله هرجوزدوست داری زندگیت پیش بره هرخواسته ای داری اول سردعا ازخدا بخواه بعدازشوهرت بخواه من امتحان کردم زودترجواب میده